402367974 357219040005054 6248380910256882206 n

Νέο περιεχόμενο στο αποθετήριο «Φωτόδεντρο Εκπαιδευτικά Βίντεο»!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Νέο περιεχόμενο στο αποθετήριο «Φωτόδεντρο Εκπαιδευτικά Βίντεο»!
Τα 340 εκπαιδευτικά βίντεο της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης που δημιουργήθηκαν κατά το διάστημα Μαρτίου – Δεκεμβρίου 2020 στο πλαίσιο των δράσεων «Μαθαίνουμε στο σπίτι» και «Μαθαίνουμε ασφαλείς», αναρτήθηκαν, τεκμηριώθηκαν με μεταδεδομένα και διατέθηκαν σε όλους/ες, μέσα από το Πανελλήνιο ψηφιακό αποθετήριο εκπαιδευτικών βίντεο που λειτουργεί και υποστηρίζει το ΙΤΥΕ ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ.
Τα εκπαιδευτικά βίντεο απευθύνονται σε μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου και αφορούν σε ποικίλα γνωστικά αντικείμενα, όπως: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Γεωγραφία, Εικαστικά, Ευέλικτη Ζώνη, Θεατρική Αγωγή, Θρησκευτικά, Ιστορία, Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή, Μαθηματικά, Μελέτη Περιβάλλοντος, Μουσική, Νηπιαγωγείο, Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας, Φυσική, Φυσική Αγωγή.
Επισκεφτείτε το «Φωτόδεντρο Εκπαιδευτικά Βίντεο», για να δείτε το νέο υλικό!
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω