mobile gf43160e87 1920 E-WALL

Αλλαγές στη διαδικασία οριστικοποίησης βαθμολογιών και ενημέρωσης γονέων στο myschool/e-Parents

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αλλαγές στη διαδικασία οριστικοποίησης βαθμολογιών και ενημέρωσης γονέων στο myschool/e-Parents

Σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση, το Υπουργείο Παιδείας τροποποίησε τη διαδικασία οριστικοποίησης των βαθμολογιών των μαθητών/τριών στο myschool και την ενημέρωση των γονέων/κηδεμόνων μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-Parents.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Αυτόματη ενημέρωση e-Parents πριν την οριστικοποίηση: Προηγουμένως, η πλατφόρμα e-Parents άντλουσε αυτόματα βαθμολογικά στοιχεία από το myschool, πριν οριστικοποιηθούν από τους εκπαιδευτικούς.
  • Νέα λειτουργικότητα οριστικοποίησης: Πλέον, ο/η Διευθυντής/ρια κάθε σχολικής μονάδας καλείται να οριστικοποιήσει τα βαθμολογικά δεδομένα στο myschool, αφού ολοκληρωθεί η καταχώριση και ο έλεγχος.
  • Ενημέρωση e-Parents μετά οριστικοποίηση: Ακολούθως, τα οριστικοποιημένα βαθμολογικά δεδομένα αποστέλλονται αυτόματα στην εφαρμογή e-Parents, όπου γονείς/κηδεμόνες ή οι ίδιοι οι μαθητές/τριες (αν ενηλικες) μπορούν να τα αντλησουν κατόπιν ταυτοποίησης.
  • Ενημέρωση σε περίπτωση τροποποιήσεων: Σε περίπτωση που γίνουν αλλαγές στις βαθμολογίες μετά την οριστικοποίηση, ο/η Διευθυντής/ρια οφείλει να επαναοριστικοποιήσει τα δεδομένα στο myschool για να ενημερωθούν σωστά οι γονείς/κηδεμόνες στην e-Parents.

Στόχος της αλλαγής: Η εξασφάλιση της ακεραιότητας και της εγκυρότητας των βαθμολογικών δεδομένων που μοιράζονται με τους γονείς/κηδεμόνες μέσω της πλατφόρμας e-Parents.

Σύντομοι οδηγοί Myschool για | Άδειες, Aνάληψη Μόνιμων – Αναπληρωτών, Δημιουργία – Διαχείριση τμημάτων, Εγγραφές Μαθητών – Aνάθεση Μαθημάτων/ωρών

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω