εκλογες 2

Καταγγελία ΑΣΕ για Νοθεία στις Εκλογές του Δ’ ΣΕΠΕ Θεσσαλονίκης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Καταγγελία ΑΣΕ για Νοθεία στις Εκλογές του Δ’ ΣΕΠΕ Θεσσαλονίκης

Η καταγγελία αφορά την απόπειρα νοθείας και αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος στο Δ’ ΣΕΠΕ Θεσσαλονίκης, όπου στελέχη αλλης παράταξης, σε συνεργασία με την δικαστική αντιπρόσωπο, επιτρέπουν σε άτομα που δεν είναι επιβεβαιωμένα αναπληρωτές να ψηφίζουν. Η καταγγελία απαιτεί τη διεξαγωγή των εκλογών σύμφωνα με το καταστατικό και ζητά την αποδοκιμασία της κατάστασης από τα αρμόδια όργανα.

Συγκεκριμένες Καταγγελίες:

  • Έλλειψη Εκλογικού Καταλόγου Αναπληρωτών: Η ψηφοφορία διεξάγεται χωρίς εκλογικό κατάλογο για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς του Δ’ ΣΕΠΕ Θεσσαλονίκης.
  • Παράνομη Ψήφος: Άτομα, των οποίων η ταυτότητα και η σχέση με τον Δ’ ΣΕΠΕ είναι αβέβαιες, ψηφίζουν δηλώνοντας ότι είναι αναπληρωτές.
  • Μη Συμμόρφωση με το Καταστατικό: Η διαδικασία δεν ακολουθεί το καταστατικό του Συλλόγου και της ΔΟΕ, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την εγκυρότητα του αποτελέσματος.
Δημοφιλή!!  Να σταματήσουν οι απειλές στους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στην απεργία αποχή! Να αποσυρθεί η εγκύκλιος Κατσαρού!

Αιτήματα:

  1. Άμεση Ενέργεια του ΔΣ του Δ’ ΣΕΠΕ: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ’ ΣΕΠΕ καλείται να αναλάβει την ευθύνη και να διασφαλίσει ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν σύμφωνα με το καταστατικό.
  2. Παρέμβαση της Δικαστικής Αντιπροσώπου: Η δικαστική αντιπρόσωπος καλείται να εμποδίσει την ψήφο οποιουδήποτε δεν περιλαμβάνεται στους εκλογικούς καταλόγους και να ζητήσει τον κατάλογο των αναπληρωτών για την συνέχεια της διαδικασίας.
  3. Ανακοίνωση των Οργάνων: Τα μέλη της ΔΟΕ και οι παρατάξεις καλούνται να λάβουν θέση και να καταδικάσουν τις εν λόγω πρακτικές.

Η καταγγελία αναδεικνύει σοβαρές ανησυχίες για την ακεραιότητα της εκλογικής διαδικασίας στο Δ’ ΣΕΠΕ Θεσσαλονίκης και καλεί για άμεση δράση ώστε να διασφαλιστεί η διαφάνεια και η νομιμότητα των εκλογών.

 

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΣΕ

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω