notifications 1 jpg

ΑΣΕΠ: Έκδοση Οριστικών Αποτελεσμάτων Προκήρυξης 4Κ/2020 για ΠΕ σε Ο.Τ.Α. α΄ Βαθμού

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΑΣΕΠ: Έκδοση Οριστικών Αποτελεσμάτων Προκήρυξης 4Κ/2020 για ΠΕ σε Ο.Τ.Α. α΄ Βαθμού

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε την έκδοση και καταχώρηση στην ιστοσελίδα του των οριστικών αποτελεσμάτων για την Προκήρυξη 4Κ/2020. Η προκήρυξη αφορά την πρόσληψη σε προσωποπαγείς θέσεις προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ βαθμού της Χώρας (Υπουργείο Εσωτερικών).

Αίτηση θεραπείας / Πώς εφαρμόζεται – Τι ισχύει για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!

ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4Κ/2020 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ

Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 15/18-5-2020 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πρόσληψη σε προσωποπαγείς θέσεις προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (Υπουργείο Εσωτερικών), κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 29 του ν.5013/2023 και της απόφασης 7/4-12-2023 της Ολομέλειας του ΑΣΕΠ.

Δημοφιλή!!  1Γ/2024 : Διεξαγωγή Γραπτής Εξέτασης - Ποσοστό συμμετοχής

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω