ΣΥΜΠΛΟΚΗ

Άγριος ξυλοδαρμός στο 2ο Λύκειο Κορωπίου: Μαθητής στο νοσοκομείο, συνελήφθη ο δράστης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Άγριος ξυλοδαρμός στο 2ο Λύκειο Κορωπίου: Μαθητής στο νοσοκομείο, συνελήφθη ο δράστης

Ένα σοβαρό περιστατικό ξυλοδαρμού μεταξύ μαθητών σημειώθηκε στο 2ο Λύκειο Κορωπίου το πρωί της Δευτέρας. Δύο μαθητές της Α’ Λυκείου συνεπλάκησαν άγρια, με αποτέλεσμα ο ένας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω σοβαρών τραυματισμών. Ο άλλος μαθητής συνελήφθη από τις αρχές.

  • Δύο μαθητές του 2ου Λυκείου Κορωπίου συνεπλάκησαν άγρια το πρωί της Δευτέρας.
  • Ο ένας μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
  • Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία.

Οι δύο μαθητές είχαν διαμάχη το Σάββατο εκτός σχολείου, που οδήγησε σε συμπλοκή. Κατά το τέλος ενός διαλείμματος, ο δράστης επιτέθηκε στο θύμα με μια δυνατή μπουνιά στη μύτη, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, έπεσε από τον δράστη ένα αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο δόθηκε στη διεύθυνση του σχολείου από συμμαθητές του.

Δημοφιλή!!  Άμεση Ανάγκη για Κάλυψη Υφιστάμενων και Σύσταση Νέων Οργανικών Θέσεων Φιλολόγων: Απαραίτητοι οι Μόνιμοι Διορισμοί

Μετά το περιστατικό, ο Σύλλογος Διδασκόντων συνεδρίασε άμεσα και ειδοποιήθηκαν οι γονείς του δράστη. Ο πατέρας του δράστη έφτασε στο σχολείο και επιτέθηκε στον γιο του λεκτικά και σωματικά για τη συμπεριφορά του.

Πληροφορίες του notioanatolika.gr

Οδηγός για εκπαιδευτικούς / Έμφυλη βία στο διαδίκτυο

Ενδοοικογενειακή βία και Ποινική διαμεσολάβηση / Νόμος 3500

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω