money

Έκτακτα Δάνεια σε μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους εξετάζεται να δοθούν μετά τον Ιούνιο του 2024!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Έκτακτα Δάνεια σε μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους εξετάζεται να δοθούν μετά τον Ιούνιο του 2024 από το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας.

Όσον αφορά την αποπληρωμή του δανείου από κάθε υπάλληλο που το λαμβάνει, αυτή θα γίνεται σε έως και 36 δόσεις. ειδικότερα, το Μετοχικό Ταμείο Δημοσίων Υπαλλήλων σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας θα εξετάσει την έκδοση ταμειακών διευκολύνσεων προς τα μέλη του (δάνεια και εκπτώσεις) από τον Ιούνιο του 2024, αφού ολοκληρωθεί το έργο της Ψηφιακής Αναβάθμισης του Ταμείου μέσω ΕΣΠΑ, το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία εφαρμογής για τη χορήγηση και παρακολούθηση διευκολύνσεων προς τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα.

Πάντως, η οποία απόφαση θα ληφθεί πάντα στο πλαίσιο των οικονομικών και λειτουργικών δυνατοτήτων του Ταμείου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Δημοφιλή!!  Χαρτογράφηση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αριθμητικά δεδομένα για το έτος 2023-2024

Αναλυτικότερα, το Μετοχικό Ταμείο Δημοσίων Υπαλλήλων στο οποίο είναι ασφαλισμένοι σχεδόν 300.000 μόνιμοι διοικητικοί υπάλληλοι  εξετάζει τη δυνατότητα καταβολής δανείου ύψους έως και τριών μικτών μισθών κάθε δημοσίου υπαλλήλου.

Αναφορικά με την αποπληρωμή του δανείου από κάθε υπάλληλο που θα το λάβει, αυτή θα γίνεται σε έως 36 τοκοχρεωλυτικές δόσεις / κρατήσεις από το μισθό κάθε υπαλλήλου που λαμβάνει το δάνειο, δηλαδή σε διάστημα έως 3 ετών.

Ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να το αποπληρώσει σε 36 μηνιαίες δόσεις (δηλαδή σε διάστημα 3 ετών) ύψους 166 ευρώ (συν τους τόκους, οι οποίοι – με βάση τα σημερινά δεδομένα – ανέρχονται σε 4 %).

Πίνακες με Καθαρές αποδοχές μόνιμων – νεοδιόριστων και αναπληρωτών!

Πηγή: newsit

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω