target 2070972 1280

Ο ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ (ΠΕ25) ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ + ΥΛΙΚΟ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ (ΠΕ25) ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ + ΥΛΙΚΟ

Ο ρόλος του σχολικού νοσηλευτή (ΠΕ25) έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, καθώς η σημασία του στην εκπαιδευτική κοινότητα αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο. Ο (ΠΕ25) είναι πλέον ένας πολυδιάστατος επαγγελματίας υγείας, ο οποίος παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Ωρολόγιο πρόγραμμα ΕΕΠ-ΕΒΠ / Ενημέρωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Ο (ΠΕ25) συνεργάζεται στενά με τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και άλλους επαγγελματίες υγείας για να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους μαθητές. Η παρουσία του στο σχολείο συμβάλλει στην προαγωγή της υγείας και της ευημερίας των μαθητών, καθώς και στην επιτυχία τους στην εκπαίδευση. Άδεια Άσκησης Ιδιωτικού Έργου / Η διαδικασία και το έντυπο!

Συμπερασματικά, ο ρόλος του σχολικού νοσηλευτή (ΠΕ25) είναι ζωτικής σημασίας για την εκπαιδευτική κοινότητα. Ο (ΠΕ25) είναι ένας πολυδιάστατος επαγγελματίας υγείας, ο οποίος παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Η παρουσία του στο σχολείο συμβάλλει στην προαγωγή της υγείας και της ευημερίας των μαθητών, καθώς και στην επιτυχία τους στην εκπαίδευση. ΟΔΗΓΟΣ: Το έργο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση

Δημοφιλή!!  Εκκαθαρισμένοι πίνακες σε κατάσταση διορισμών για ΕΒΠ/ΕΕΠ - Τάσιου Ι

Υλικό ενημέρωσής Σχολικών Νοσηλευτών ΠΕ25 από την σύμβουλο ΠΕ25 Θεοδώρα Τόλη

 

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω