Επίδομα θέρμανσης 2026-2027

Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Ανοίγει στις 10 Νοεμβρίου η πλατφόρμα – Ποιοι δικαιούνται έως 1.560 ευρώ, τα κριτήρια και οι ημερομηνίες πληρωμής

Αυξημένο επίδομα θέρμανσης θα λάβουν οι δικαιούχοι για τη χειμερινή περίοδο 2026-2027, καθώς η νέα υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως καθορίζει τα ποσά, τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, αλλά και το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών.

Η ενίσχυση αφορά νοικοκυριά που χρησιμοποιούν πετρέλαιο θέρμανσης, φυσικό αέριο, υγραέριο, ηλεκτρική ενέργεια, καυσόξυλα, πέλετ ή τηλεθέρμανση, με το τελικό ποσό να διαφοροποιείται ανάλογα με το είδος θέρμανσης, την περιοχή κατοικίας και τον αριθμό των εξαρτώμενων τέκνων.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ αναμένεται να ανοίξει την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2026, ενώ η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 4 Δεκεμβρίου 2026.

Το επίδομα ξεκινά από τα 100 ευρώ, ενώ το βασικό ανώτατο όριο διαμορφώνεται στα 1.040 ευρώ. Για περιοχές με αυξημένες ενεργειακές ανάγκες προβλέπονται επιπλέον προσαυξήσεις, με το συνολικό ποσό να μπορεί να φτάσει έως και τα 1.560 ευρώ.

Από τα άδεια χωριά στα άδεια σχολεία: Το δημογραφικό αλλάζει την Ελλάδα

Οδηγός για εκπαιδευτικούς / Έμφυλη βία στο διαδίκτυο

Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Οι ημερομηνίες που πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις προθεσμίες, καθώς η αίτηση πρέπει να υποβληθεί εγκαίρως και να έχουν δηλωθεί σωστά τα στοιχεία της κύριας κατοικίας και ο τραπεζικός λογαριασμός.

Το χρονοδιάγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

  • 10 Νοεμβρίου 2026: Ανοίγει η πλατφόρμα myΘέρμανση για την υποβολή αιτήσεων.
  • 4 Δεκεμβρίου 2026: Λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.
  • 23 Δεκεμβρίου 2026: Καταβολή της προκαταβολής του επιδόματος.
  • 28 Μαΐου 2027: Πληρωμή της κύριας δόσης.
  • 31 Μαΐου 2027: Συμπληρωματική καταβολή, όπου απαιτείται, για τη συμπλήρωση του ελάχιστου ποσού των 100 ευρώ.
  • 30 Ιουλίου 2027: Πρόσθετη πληρωμή για φυσικό αέριο, τηλεθέρμανση και ηλεκτρική ενέργεια, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις.
  • 31 Αυγούστου 2027: Ολοκλήρωση της προθεσμίας για αιτήματα επανεξέτασης.

Ποιοι δικαιούνται το επίδομα θέρμανσης

Δικαιούχοι είναι φυσικά πρόσωπα που χρησιμοποιούν κάποιο από τα επιδοτούμενα μέσα θέρμανσης για την κάλυψη των αναγκών της κύριας κατοικίας τους.

Στις επιλέξιμες μορφές θέρμανσης περιλαμβάνονται:

  • Πετρέλαιο θέρμανσης.
  • Φωτιστικό πετρέλαιο (μπλε κηροζίνη).
  • Φυσικό αέριο.
  • Υγραέριο.
  • Καυσόξυλα.
  • Βιομάζα (πέλετ).
  • Θερμική ενέργεια μέσω τηλεθέρμανσης.
  • Ηλεκτρική ενέργεια.

Η κατοικία μπορεί να είναι ιδιόκτητη, μισθωμένη ή δωρεάν παραχωρούμενη, αρκεί να αποτελεί την κύρια κατοικία του αιτούντος κατά την υποβολή της αίτησης.

Κάθε δικαιούχος μπορεί να επιδοτηθεί για ένα μόνο είδος καυσίμου ή μία μορφή θέρμανσης. Δεν προβλέπεται, δηλαδή, η ταυτόχρονη λήψη επιδόματος για περισσότερες από μία πηγές ενέργειας.

Ποιοι αποκλείονται από την ενίσχυση

Η υπουργική απόφαση προβλέπει συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών που δεν μπορούν να λάβουν το επίδομα.

Εκτός ενίσχυσης μένουν:

  • Όσοι εμφανίζονται ως εξαρτώμενα μέλη στη φορολογική δήλωση άλλου προσώπου.
  • Όσοι δηλώνουν ότι φιλοξενούνται.
  • Όσοι υπάγονται στον φόρο πολυτελούς διαβίωσης.
  • Όσοι διαθέτουν περισσότερα από δύο επιβατικά αυτοκίνητα Ι.Χ., με τις προβλεπόμενες εξαιρέσεις για οχήματα σε αναγκαστική ακινησία λόγω καταστροφής ή κλοπής.
  • Όσοι ζητούν επιδότηση για επαγγελματική στέγη.
  • Ιδρύματα, οργανισμοί και νομικά πρόσωπα.
  • Φορολογικοί κάτοικοι εξωτερικού και οι σύζυγοι ή τα μέρη συμφώνου συμβίωσης αυτών, σύμφωνα με τις προβλέψεις της απόφασης.

Ειδικά για όσους επιλέξουν επιδότηση ηλεκτρικής ενέργειας, απαιτείται ενεργή παροχή ρεύματος. Παράλληλα, αποκλείονται οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) κατά την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων.

Τα εισοδηματικά κριτήρια – Ποια είναι τα όρια για κάθε οικογένεια

Για την έγκριση του επιδόματος εξετάζεται το συνολικό οικογενειακό εισόδημα, πραγματικό και τεκμαρτό, με βάση τα στοιχεία της φορολογικής δήλωσης του 2025.

Τα εισοδηματικά όρια διαμορφώνονται ως εξής:

Άγαμοι, χήροι και άτομα σε διάσταση

Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 16.000 ευρώ. Για κάθε εξαρτώμενο τέκνο προστίθενται 5.000 ευρώ στο όριο.

Ενδεικτικά:

  • Με ένα παιδί: 21.000 ευρώ.
  • Με δύο παιδιά: 26.000 ευρώ.
  • Με τρία παιδιά: 31.000 ευρώ.

Έγγαμοι και μέρη συμφώνου συμβίωσης

Το βασικό εισοδηματικό όριο ανέρχεται σε 24.000 ευρώ, με προσαύξηση 5.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο.

Επομένως:

  • Ζευγάρι χωρίς παιδιά: 24.000 ευρώ.
  • Ζευγάρι με ένα παιδί: 29.000 ευρώ.
  • Ζευγάρι με δύο παιδιά: 34.000 ευρώ.
  • Ζευγάρι με τρία παιδιά: 39.000 ευρώ.

Μονογονεϊκές οικογένειες

Για τις μονογονεϊκές οικογένειες το βασικό όριο ορίζεται στις 29.000 ευρώ, με επιπλέον 5.000 ευρώ για κάθε παιδί μετά το πρώτο.

Έτσι:

  • Με ένα παιδί: 29.000 ευρώ.
  • Με δύο παιδιά: 34.000 ευρώ.
  • Με τρία παιδιά: 39.000 ευρώ.

Για όσους ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα προβλέπεται επιπλέον περιορισμός: τα συνολικά ακαθάριστα έσοδα του υπόχρεου, του ή της συζύγου και των εξαρτώμενων τέκνων δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 80.000 ευρώ.

Τα περιουσιακά κριτήρια – Ποια ακίνητη περιουσία επιτρέπεται

Εκτός από τα εισοδήματα, ελέγχεται και η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας, όπως αυτή προκύπτει από την πράξη διοικητικού προσδιορισμού ΕΝΦΙΑ του 2026.

Τα όρια είναι:

  • Άγαμοι, χήροι, διαζευγμένοι και άτομα σε διάσταση: Έως 200.000 ευρώ, με προσαύξηση 40.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο.
  • Έγγαμοι και μέρη συμφώνου συμβίωσης: Έως 260.000 ευρώ, με προσαύξηση 40.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο.
  • Μονογονεϊκές οικογένειες: Έως 260.000 ευρώ, επίσης με προσαύξηση 40.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο.

Τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια εξετάζονται ταυτόχρονα. Συνεπώς, η κάλυψη του ενός δεν αρκεί εάν δεν πληρούνται και οι δύο προϋποθέσεις.

Πόσο αυξάνεται το επίδομα θέρμανσης – Τα ποσά ανά καύσιμο

Για τη χειμερινή περίοδο 2026-2027 προβλέπεται προσαύξηση 30% στο ποσό που προκύπτει από τον υπολογισμό της ενίσχυσης.

Παράλληλα, διατηρείται η προσαύξηση 20% για κάθε εξαρτώμενο τέκνο.

Τα ποσά αναφοράς ανά είδος θέρμανσης είναι:

Είδος θέρμανσηςΠοσό αναφοράς
Ηλεκτρική ενέργεια380 ευρώ
Πέλετ360 ευρώ
Καυσόξυλα350 ευρώ
Τηλεθέρμανση350 ευρώ
Φυσικό αέριο325 ευρώ
Πετρέλαιο θέρμανσης300 ευρώ
Μπλε κηροζίνη300 ευρώ
Υγραέριο300 ευρώ

Τα παραπάνω αποτελούν ποσά αναφοράς και όχι το τελικό ποσό που θα πιστωθεί σε κάθε δικαιούχο. Για τον υπολογισμό λαμβάνεται υπόψη ο συντελεστής καιρικών συνθηκών του οικισμού στον οποίο βρίσκεται η κύρια κατοικία.

Έως 1.560 ευρώ για περιοχές με αυξημένες ενεργειακές ανάγκες

Το βασικό ανώτατο όριο του επιδόματος διαμορφώνεται στα 1.040 ευρώ.

Ωστόσο, για περιοχές με μεγαλύτερες ανάγκες θέρμανσης προβλέπονται δύο επιπλέον προσαυξήσεις:

  • Σε οικισμούς με συντελεστή καιρικών συνθηκών ίσο ή μεγαλύτερο του 1, προβλέπεται προσαύξηση 25%, με ανώτατο ποσό τα 1.300 ευρώ.
  • Σε οικισμούς με συντελεστή ίσο ή μεγαλύτερο του 1,2 προβλέπεται επιπλέον προσαύξηση 25%, με το ανώτατο ποσό να φτάνει τα 1.560 ευρώ.

Το ελάχιστο ποσό του επιδόματος παραμένει στα 100 ευρώ.

Σημαντικό είναι ότι η αύξηση κατά 30% δεν συνεπάγεται απαραίτητα αντίστοιχη αύξηση για όλους τους δικαιούχους. Σε περιοχές όπου ο υπολογισμός οδηγεί στο ελάχιστο ποσό των 100 ευρώ, το τελικό όφελος μπορεί να είναι μικρότερο ή να μην υπάρχει καθόλου αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

Πότε πρέπει να γίνουν οι αγορές καυσίμων

Η επιδότηση συνδέεται με συγκεκριμένη περίοδο πραγματοποίησης αγορών, η οποία διαφοροποιείται ανάλογα με το είδος θέρμανσης.

Πετρέλαιο θέρμανσης: Οι επιδοτούμενες αγορές πρέπει να πραγματοποιηθούν από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τις 31 Μαρτίου 2027. Για τον υπολογισμό της επιλέξιμης αξίας χρησιμοποιείται τιμή αναφοράς 1,56 ευρώ ανά λίτρο.

Ηλεκτρική ενέργεια: Η περίοδος κατανάλωσης εκτείνεται από την 1η Οκτωβρίου 2026 έως τις 31 Μαρτίου 2027. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ενεργή παροχή ρεύματος στην κύρια κατοικία.

Φυσικό αέριο και υγραέριο: Επιδοτούνται αγορές και καταναλώσεις από την 1η Οκτωβρίου 2026 έως τις 31 Μαρτίου 2027.

Καυσόξυλα και πέλετ: Η επιλέξιμη περίοδος αγορών ξεκινά από την 1η Ιουνίου 2026 και ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2027. Για τα καυσόξυλα προβλέπεται πληθυσμιακό όριο έως 10.000 κατοίκους, ενώ για το πέλετ έως 25.000 κατοίκους, μαζί με τις προβλεπόμενες κλιματικές προϋποθέσεις και εξαιρέσεις.

Τηλεθέρμανση: Η επιδότηση αφορά συγκεκριμένους δήμους και συγκεκριμένα τους Δήμους Σερρών, Εορδαίας, Κοζάνης, Αμυνταίου και Μεγαλόπολης.

Ποια είναι η βασική προϋπόθεση για να πάρει κάποιος ολόκληρο το επίδομα

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η καταβολή του συνολικού ποσού συνδέεται με την αξία των αγορών θέρμανσης που θα πραγματοποιήσουν.

Συγκεκριμένα, η συνολική αξία των επιλέξιμων αγορών πρέπει να είναι τουλάχιστον διπλάσια από το ποσό του επιδόματος που δικαιούνται.

Εάν οι αγορές είναι μικρότερης αξίας, η ενίσχυση περιορίζεται στο 50% της αξίας των αγορών που πραγματοποιήθηκαν μέσα στην προβλεπόμενη περίοδο, με την επιφύλαξη του ελάχιστου ποσού των 100 ευρώ.

Επομένως, δεν αρκεί μόνο η έγκριση της αίτησης. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν τις απαιτούμενες αγορές και να διατηρούν τα σχετικά παραστατικά.

Πότε θα γίνουν οι πληρωμές – Πώς υπολογίζεται η προκαταβολή

Η πρώτη καταβολή του επιδόματος προγραμματίζεται έως τις 23 Δεκεμβρίου 2026.

Το ποσό της προκαταβολής διαφοροποιείται ανάλογα με το εάν ο ενδιαφερόμενος είχε λάβει επίδομα και κατά τη χειμερινή περίοδο 2025-2026.

Για τους παλαιούς δικαιούχους

Όσοι είχαν λάβει επίδομα την προηγούμενη περίοδο θα πάρουν προκαταβολή που υπολογίζεται στο 60% του ποσού που τους είχε καταβληθεί, με την προβλεπόμενη προσαύξηση 30% για τη νέα περίοδο και τα σχετικά ανώτατα όρια. Το ποσό δεν μπορεί να είναι μικρότερο από 80 ευρώ.

Για τους νέους δικαιούχους

Για όσους λαμβάνουν για πρώτη φορά το επίδομα, η προκαταβολή υπολογίζεται στο 50% του ποσού αναφοράς, σε συνδυασμό με τον συντελεστή της περιοχής και τις προβλεπόμενες προσαυξήσεις. Και σε αυτή την περίπτωση το ελάχιστο ποσό προκαταβολής είναι 80 ευρώ.

Η κύρια πληρωμή θα πραγματοποιηθεί έως τις 28 Μαΐου 2027, ενώ προβλέπεται συμπληρωματική καταβολή έως τις 31 Μαΐου, εφόσον απαιτείται για τη συμπλήρωση του ελάχιστου επιδόματος των 100 ευρώ.

Για φυσικό αέριο και τηλεθέρμανση προβλέπεται πρόσθετη πληρωμή έως τις 30 Ιουλίου 2027. Αντίστοιχη συμπληρωματική εκκαθάριση προβλέπεται και για την ηλεκτρική ενέργεια.

Πώς γίνεται η αίτηση στην πλατφόρμα myΘέρμανση

Η διαδικασία υποβολής θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE, στην εφαρμογή myΘέρμανση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εισέλθουν στην εφαρμογή και να συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία για την κατοικία και το είδος θέρμανσης που χρησιμοποιούν.

Μεταξύ άλλων, απαιτούνται:

  1. Ο ΑΦΜ και τα στοιχεία του αιτούντος.
  2. Ο αριθμός των εξαρτώμενων τέκνων.
  3. Ο αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της κύριας κατοικίας.
  4. Η ταχυδρομική διεύθυνση της κατοικίας.
  5. Η δήλωση εάν πρόκειται για ιδιόκτητη, μισθωμένη ή δωρεάν παραχωρούμενη κατοικία.
  6. Ο ΑΦΜ του ιδιοκτήτη ή του προσώπου που έχει παραχωρήσει την κατοικία, όπου απαιτείται.
  7. Το είδος θέρμανσης για το οποίο ζητείται η επιδότηση.

Απαραίτητη είναι επίσης η δήλωση τραπεζικού λογαριασμού IBAN στο myAADE, στον οποίο ο αιτών θα πρέπει να εμφανίζεται ως κύριος δικαιούχος ή συνδικαιούχος.

Τα στοιχεία επικοινωνίας θα πρέπει να είναι επικαιροποιημένα στο Μητρώο και Επικοινωνία της ΑΑΔΕ.

Τι πρέπει να προσέξουν όσοι διαμένουν σε πολυκατοικίες

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τους ενοίκους πολυκατοικιών που χρησιμοποιούν κεντρική θέρμανση.

Πριν από την υποβολή των αιτήσεων, ο διαχειριστής ή η εταιρεία διαχείρισης θα πρέπει να καταχωρίσει στην εφαρμογή τα απαραίτητα στοιχεία της πολυκατοικίας.

Απαιτούνται, μεταξύ άλλων, τα στοιχεία του διαχειριστή, ο ΑΦΜ της πολυκατοικίας εφόσον υπάρχει, ο αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και τα χιλιοστά συμμετοχής κάθε διαμερίσματος στις δαπάνες θέρμανσης.

Όταν οι δαπάνες καταβάλλονται μέσω κοινοχρήστων, πρέπει να καταχωρίζονται και τα σχετικά στοιχεία εξόφλησης.

Επισημαίνεται ότι η ίδια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από περισσότερους του ενός δικαιούχους, ενώ κάθε ΑΦΜ μπορεί να υποβάλει μόνο μία αίτηση.

Τα σχετικά παραστατικά και δικαιολογητικά πρέπει να διατηρούνται για διάστημα πέντε ετών.

Τι γίνεται σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης

Σε περίπτωση που η αίτηση απορριφθεί ή ο δικαιούχος διαπιστώσει ότι έλαβε μικρότερο ποσό από αυτό που θεωρεί ότι δικαιούται, προβλέπεται δυνατότητα υποβολής αιτήματος επανεξέτασης.

Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας my1521 της ΑΑΔΕ, με την απαραίτητη τεκμηρίωση των λόγων για τους οποίους ζητείται νέος έλεγχος.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των σχετικών αιτημάτων είναι η 31η Αυγούστου 2027.

Είναι ακατάσχετο το επίδομα θέρμανσης;

Το επίδομα θέρμανσης διατηρεί τον ειδικό προστατευμένο χαρακτήρα του.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα, δεν κατάσχεται και δεν συμψηφίζεται με οφειλές προς το Δημόσιο, με εξαίρεση τις περιπτώσεις αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών.

Δεν υπόκειται επίσης σε κρατήσεις υπέρ του Δημοσίου ή τρίτων.

Αντίθετα, όσοι υποβάλουν ψευδή στοιχεία κινδυνεύουν με αποκλεισμό από τη χορήγηση του επιδόματος σε επόμενες περιόδους, ενώ ποσά που καταβλήθηκαν χωρίς να πληρούνται οι προϋποθέσεις μπορούν να αναζητηθούν.

Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι

Η νέα περίοδος του επιδόματος θέρμανσης συνοδεύεται από αυξημένη ενίσχυση, αλλά και από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που πρέπει να τηρηθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ελέγξουν εγκαίρως εάν καλύπτουν τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, να υποβάλουν την αίτησή τους έως τις 4 Δεκεμβρίου 2026 και να βεβαιωθούν ότι έχουν δηλώσει σωστά την κύρια κατοικία και το IBAN τους.

Η προκαταβολή αναμένεται πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ η κύρια εκκαθάριση θα ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2027.

 

Επίδομα θέρμανσης 2026-2027

Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Ανοίγει στις 10 Νοεμβρίου η πλατφόρμα – Ποιοι δικαιούνται έως 1.560 ευρώ, τα κριτήρια και οι ημερομηνίες πληρωμής

Αυξημένο επίδομα θέρμανσης θα λάβουν οι δικαιούχοι για τη χειμερινή περίοδο 2026-2027, καθώς η νέα υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ...
17 Νοεμβρίου 2026: Τι θα γίνει με σχολεία, Ολοήμερα, φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών

17 Νοεμβρίου 2026: Τι θα γίνει με σχολεία, Ολοήμερα, φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2026 θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα σχολεία της χώρας οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για την επέτειο της ...
Άνδρας με υπολογιστή και ηχείο

Επιστολή εκπαιδευτικών στους μαθητές: Όχι στον φασισμό, τον ρατσισμό και το μίσος στα σχολεία

ΟΛΜΕ - Επιστολή προς τους μαθητές και τις μαθήτριές μας: Ο φασισμός δε χωράει στο σχολείο μας Αγαπητοί μας μαθητές, ...
Ο φασισμός χτυπά την πόρτα των σχολείων – Δίμηνη αντιφασιστική καμπάνια από την ΟΛΜΕ

Ο φασισμός χτυπά την πόρτα των σχολείων – Δίμηνη αντιφασιστική καμπάνια από την ΟΛΜΕ

Δίμηνη καμπάνια της ΟΛΜΕ στα σχολεία ενάντια στον φασισμό! Συνάδελφοι/ισσες , τα πρόσφατα περιστατικά φασιστικής δράσης σε σχολεία της χώρας ...
συμβάσεις

ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας: Όλες οι αποφάσεις της συνεδρίασης – Αποσπάσεις, άδειες ιδιωτικού έργου, υπερωρίες και μισθολογική εξέλιξη εκπαιδευτικών

Σημαντικά υπηρεσιακά ζητήματα που αφορούν τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εξετάστηκαν στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας, η οποία πραγματοποιήθηκε ...
Έναρξη Πανελληνίων Αγώνων και σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (Γ.Ε.Λ. και ΕΠΑ.Λ.) Ελλάδας - Κύπρου για το σχ. έτος 2026-1027

Έναρξη Πανελληνίων Αγώνων και σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (Γ.Ε.Λ. και ΕΠΑ.Λ.) Ελλάδας – Κύπρου για το σχ. έτος 2026-1027

Το  Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού  προκηρύσσει την έναρξη των Πανελλήνιων Αγώνων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.) Ελλάδας - ...
Πανελλαδικές και ΑΣΕΠ: Στο μικροσκόπιο οι «αγορασμένοι» τίτλοι σπουδών και η αθλητική μοριοδότηση – Έκτακτη συνάντηση Ζαχαράκη με ΟΙΕΛΕ

Πανελλαδικές και ΑΣΕΠ: Στο μικροσκόπιο οι «αγορασμένοι» τίτλοι σπουδών και η αθλητική μοριοδότηση – Έκτακτη συνάντηση Ζαχαράκη με ΟΙΕΛΕ

Έκτακτη συνάντηση Ζαχαράκη με ΟΙΕΛΕ: Στο τραπέζι το σκάνδαλο του σχολικού αθλητισμού και οι παράνομοι τίτλοι σπουδών Έκτακτη συνάντηση με ...
Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.: «Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι μηχανικοί ούτε εργολάβοι» – Ζητούν άμεση νομική προστασία

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.: «Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι μηχανικοί ούτε εργολάβοι» – Ζητούν άμεση νομική προστασία

Ασυντήρητα σχολικά κτίρια, τεχνικές ελλείψεις και προβλήματα ασφάλειας, αλλά οι ευθύνες καταλήγουν συχνά στους διευθυντές των σχολείων. Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. ζητά ...
ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ηλείας: Δυναμική παρουσία στις δράσεις ψηφιακής καινοτομίας – Συμμετοχή στα Βραβεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και στο Digital World Summit Greece 2026

ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ηλείας: Δυναμική παρουσία στις δράσεις ψηφιακής καινοτομίας – Συμμετοχή στα Βραβεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και στο Digital World Summit Greece 2026

Σημαντική παρουσία στις πρωτοβουλίες που αφορούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Δημόσιας Διοίκησης και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση ...
ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας: Όλες οι αποφάσεις της 70ής συνεδρίασης – Τι αποφασίστηκε για εκπαιδευτικούς, άδειες, αποσπάσεις και αναγνωρίσεις τίτλων σπουδών

ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας: Όλες οι αποφάσεις της 70ής συνεδρίασης – Τι αποφασίστηκε για εκπαιδευτικούς, άδειες, αποσπάσεις και αναγνωρίσεις τίτλων σπουδών

Σημαντικά υπηρεσιακά ζητήματα που αφορούν τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εξετάστηκαν στην 70ή συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας για το ...
Τεχνητή Νοημοσύνη στην εκπαίδευση: Μεγάλη συμμετοχή το διαδικτυακό σεμινάριο του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Τεχνητή Νοημοσύνη στην εκπαίδευση: Μεγάλη συμμετοχή το διαδικτυακό σεμινάριο του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Με ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον από την εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή κοινότητα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2026 το διαδικτυακό σεμινάριο με ...
Καιρός: Έρχονται έντονες βροχές την Κυριακή – Προειδοποίηση Κολυδά για ισχυρούς ανέμους έως 7 μποφόρ

Καιρός: Έρχονται έντονες βροχές την Κυριακή – Προειδοποίηση Κολυδά για ισχυρούς ανέμους έως 7 μποφόρ

Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, με έντονες βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας ...
/ / Βροχές, Καιρός
Κύλιση στην κορυφή