anakoinvseis

Δωρεάν Χρήση της Διαδικτυακής Υπηρεσίας ORS για Καταγραφή Απουσιών και Ημερήσιας Ύλης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δωρεάν Χρήση της Διαδικτυακής Υπηρεσίας ORS από S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT για τα Σχολικά Έτη 2023-2024 και 2024-2025

Η S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT προσφέρει δωρεάν την διαδικτυακή υπηρεσία www.onliners.gr για την καταγραφή απουσιών και ημερήσιου διδακτικού περιεχομένου για όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου κατά τα σχολικά έτη 2023-2024 και 2024-2025. Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη από smartphones, tablets και υπολογιστές μέσω του cloud και παρέχει ασφαλή και εύκολη διαχείριση των απουσιών και της διδαχθείσας ύλης. Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας www.onliners.gr και να παρακολουθήσετε ένα σύντομο βίντεο που δείχνει την υπηρεσία σε δράση: https://www.youtube.com/watch?v=sAKOM-I8-gc.

Η ανακοίνωση

Η S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την διαδικτυακή της υπηρεσία www.onliners.gr για την φετινή σχολική χρονιά σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου. Η εν λόγω υπηρεσία θα διατεθεί ΔΩΡΕΑΝ και για την επόμενη σχολική χρονιά 2024 – 2025. Με την υπηρεσία αυτή κάθε σχολική μονάδα οποιασδήποτε βαθμίδας μπορεί να καταγράφει με απόλυτη ασφάλεια και ευκολία τις απουσίες των μαθητών. Επίσης κάθε εκπαιδευτικός καταχωρεί με τον δικό του κωδικό, την ημερήσια ύλη που δίδαξε σε κάθε τμήμα. Η διεύθυνση του σχολείου μπορεί να έχει πρόσβαση στο www.onliners.gr μέσω κωδικού και έχει γνώση για την συνολική κατάσταση των απουσιών και της διδαχθείσας ύλης σε όλα τα τμήματα του σχολείου.

Δημοφιλή!!  Σχέδιο νόμου Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη: Κριτική για Άνιση Μοριοδότηση, Αόριστα Κριτήρια και Περιορισμούς στην Ψηφιακή Εκπαίδευση / ΠΕ.ΣΥ.Ε

Δεν απαιτείται κανένας εξοπλισμός από το σχολείο διότι η εφαρμογή βασίζεται στο WEB και είναι εγκατεστημένη στο cloud. Λειτουργεί από smartphones, tablets και υπολογιστές.

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας
www.schrdev.gr/ors.html

Κάνετε ΔΩΡΕΝ ΕΓΓΡΑΦΗ από την ιστοσελίδα
www.onliners.gr

Από τον πιο κάτω σύνδεσμο παρακολουθείστε ένα σύντομο video που δείχνει την καταχώρηση της ημερήσιας διδαχθείσας ύλης και των απουσιών σε ένα τμήμα

https://www.youtube.com/watch?v=sAKOM-I8-gc

 

Ψάχνετε για εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης; Το Toolify.ai σας έχει καλυμμένους!

AI | Αξιοποίηση Τεχνολογιών Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη: Παρουσίαση για Εκπαιδευτικούς

Μαγνητοσκοπημένα Σεμινάρια για Διαδραστικούς Πίνακες LG & Samsung: Μάθετε πώς να τους αξιοποιήσετε στην τάξη (VIDEO)!

Δημοφιλή!!  Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ

Ψηφιακή Υπογραφή Δημοσίων Υπαλλήλων μέσω του gov.gr / Οδηγός βήμα βήμα

Οι καλύτερες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για την τάξη – Εξοικονομήστε χρόνο και αυξήστε τη συμμετοχή των μαθητών

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω