exams scaled

Ενημέρωση για την Επικαιροποίηση Άδειας Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Κ.Δ.Β.Μ.),

Η ανακοίνωση αφορά στην επικαιροποίηση της άδειας λειτουργίας των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.). Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει πληροφορίες για:

  • Τις προθεσμίες υποβολής της αίτησης επικαιροποίησης
  • Τα απαραίτητα δικαιολογητικά
  • Την διαδικασία υποβολής της αίτησης

Καθορισμός καθηκόντων, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των μελών του εκπαιδευτικού προσωπικού των Ι.Ε.Κ. Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ

Σύμφωνα με τo άρθρο 7, παρ. 4 της αριθμ. 141267/Κ6/04.11.2021 (Β΄ 5159) απόφασης του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα «Καθορισμός όρων, προϋποθέσεων και διαδικασίας για τη χορήγηση, την τροποποίηση, τη μεταβίβαση και την ανανέωση άδειας Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) σε φυσικά, νομικά πρόσωπα και ενώσεις προσώπων», ΟΛΟΙ οι φορείς (φυσικά, νομικά πρόσωπα και ενώσεις προσώπων), οι οποίοι κατέχουν άδεια Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ), του ν. 4763/2020 (Α΄ 254) ανανεώνουν την άδεια τους ανά διετία από το έτος αδειοδότησής τους με τη διαδικασία της αναγγελίας του δεύτερου και τρίτου εδαφίου της παρ. 1 του άρθρου 3 του Ν. 3919/2011 (Α΄32).

Δημοφιλή!!  Πρόσκληση για Εκπαιδευτικούς στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας 2024-2025

Η επικαιροποίηση λαμβάνει χώρα με την έκδοση της απόφασης από τον φορέα αδειοδότησής τους, δηλαδή τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Για την αναγγελία της Επικαιροποίησης ισχύει η προθεσμία που ορίζεται στη σχετική νομοθεσία, δηλ. έως 31 Μαΐου 2024. (Προσοχή: Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης λαμβάνεται υπόψη ο αριθμός πρωτοκόλλου και η ημερομηνία κατάθεσής της στο κεντρικό πρωτόκολλο του Υπουργείου).

Σημειώνεται ότι στην περίπτωση εκπρόθεσμης αναγγελλίας ενεργοποιείται η διάταξη του του ν.4093/2012, άρθρο 1, υποπαρ. Θ4, της παρ. Θ, του άρθρου πρώτου, σύμφωνα με την οποία ο φορέας παραβιάζει τους όρους της χορηγηθείσας άδειας επί ποινή ανάκλησης της άδειας ως διοικητική κύρωση.

Δημοφιλή!!  ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΔΕ

Πατήστε εδώ για την Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Κ.Δ.Β.Μ.).

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω