ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΟΣΥΠ: Μετά από ενέργειες της Ομοσπονδίας, εγκρίθηκαν πιστώσεις για αποζημίωση υπερωριών υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΟΣΥΠ: Μετά από ενέργειες της Ομοσπονδίας, εγκρίθηκαν πιστώσεις για αποζημίωση υπερωριών υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών (ΠΟΣΥΠ) ανακοίνωσε ότι, μετά από ενέργειες της Ομοσπονδίας, εγκρίθηκαν πιστώσεις για την αποζημίωση υπερωριών υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών για όλο το έτος 2024. Το ΦΕΚ της έγκρισης δημοσιεύτηκε έγκαιρα, ώστε οι Περιφερειακές Υπηρεσίες να μπορέσουν να κάνουν τον σχετικό προγραμματισμό τους με ορθολογικό τρόπο.

Η αποζημίωση αυτή αποτελεί την ελάχιστη ανταμοιβή για τις χιλιάδες ώρες υπερωριακής απασχόλησης που χρειάζονται να γίνουν από τους υπαλλήλους των Περιφερειακών Υπηρεσιών για την υλοποίηση ενός τεράστιου διοικητικού έργου και την εξυπηρέτηση μιας απίστευτης γραφειοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΠ, Σάββας Φωτιάδης, ανέφερε ότι η αποζημίωση αυτή είναι “η ελάχιστη ανταμοιβή για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν οι συνάδελφοι μας”.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣΥΠ

Για πρώτη φορά, μετά τις  ενέργειες της Ομοσπονδίας μας, γίνεται  η μεταφορά των σχετικών πιστώσεων στις Περιφερειακές Υπηρεσίες για όλο το έτος 2024, για την αποζημίωση της υπερωριακής απασχόλησης των υπαλλήλων τους και δημοσιεύεται έγκαιρα το ΦΕΚ της έγκρισης τους, ώστε να μπορέσουν οι Περιφερειακές Υπηρεσίες να κάνουν  τον σχετικό προγραμματισμό τους με ορθολογικό τρόπο!

Η  αποζημίωση αυτή αποτελεί την ελάχιστη ανταμοιβή για τις χιλιάδες ώρες υπερωριακής απασχόλησης που χρειάζονται να γίνουν από τους υπαλλήλους των Περιφερειακών Υπηρεσιών για την υλοποίηση ενός τεράστιου διοικητικού έργου και την εξυπηρέτηση μιας απίστευτης γραφειοκρατίας την οποία ο κ. Πιερρακάκης την παρομοίασε με Βυζαντινή Αυτοκρατορία κάτι μεταξύ της αυτοκρατορίας των Κομνηνών ή των Ισαύρων.
Για το ΔΣ της ΠΟΣΥΠ
Ο Πρόεδρος           Ο Αν. Γ. Γραμματέας
Σάββας Φωτιάδης     Παναγιώτης Στεφανόπουλος

FEK-2024-Tefxos B-00524-downloaded -26_01_2024

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω