85c1f4b1 8da2 4e35 a5f9 a66b4e02653f

ΙΕΠ / ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ – «Assessing Newly Arrived Migrants’ Knowledge in Science and Math using Augmented Teaching Material – Augmented Assessment»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΙΕΠ / ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ – «Assessing Newly Arrived Migrants’ Knowledge in Science and Math using Augmented Teaching Material – Augmented Assessment»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΡΓΟΥ «Assessing Newly Arrived Migrants’ Knowledge in Science and Math using Augmented Teaching Material – Augmented Assessment» – Σύμβουλοι Εκπαίδευσης ΑττικήςΙΕΠ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΕΠ

Σε ενημερωτική ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Τσόχα 36, 4ος όροφος) την Πέμπτη 14/12/23 και ώρα 10:00-13:00, προσκαλούμε τους Συμβούλους Εκπαίδευσης Αττικής των κλάδων Δασκάλων, Μαθηματικών, Φυσικών Επιστημών και Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου Assessing Newly Arrived Migrants’ Knowledge in Science and Math using Augmented Teaching Material – Augmented Assessment» (Αξιολόγηση γνώσεων στις Φυσικές Επιστήμες και τα Μαθηματικά των νεοαφιχθέντων προσφύγων μαθητών και νεοαφιχθεισών μαθητριών με τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας).
Το έργο Augmented Assessment αποσκοπεί στην κάλυψη του κενού που υπάρχει κατά την αξιολόγηση των υφιστάμενων γνώσεων των νεοαφιχθέντων προσφύγων μαθητών και νεοαφιχθεισών μαθητριών στους τομείς των Φυσικών Επιστημών και των Μαθηματικών, με τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας.

Δημοφιλή!!  Πρόσκληση για Συμμετοχή σε Επιμόρφωση για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

Προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής από Παρασκευή 08-12-2023 και ώρα 17.00 έως Τρίτη 12-12-2023 και ώρα 17.00.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων/-ουσών είναι πενήντα (50) άτομα.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τη σειρά υποβολής της αίτησης συμμετοχής, λαμβάνοντας υπόψη την αναγκαιότητα της κατά το δυνατόν ισοδύναμης εκπροσώπησης των επί μέρους ειδικοτήτων. Θα δοθούν Βεβαιώσεις συμμετοχής.

Διαβάστε την πλήρη Πρόσκληση και το Πρόγραμμα 

ΙΕΠ / Επικαιροποιημένος Οδηγός για την Έγκριση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Δράσεων, Εκπαιδευτικού Υλικού για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων και Ερευνών

Πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής δήλωσης συμμετοχής:
https://www.iep.edu.gr/services/mitroo

Πληροφορίες για το Έργο:
https://ildeplus.upf.edu/augmented_assessment/pg/lds/home/en

Δημοφιλή!!  Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Θέση Προϊσταμένου/ης στο Τμήμα Πληροφορικής, Διαλειτουργικότητας και Δικτύων του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.)

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω