be a denist

Dentist Pass / Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Υποβολή αιτήσεων για το Dentist Pass μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου

Παράταση ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας vouchers.gov.gr και μέσω ΚΕΠ.

Αναλυτικά: milamou: πλατφόρμα ψυχολογικής στήριξης με εθελοντές ψυχολόγους & συμβούλους ψυχικής υγείας

  • ως ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία δε θα μπορεί να υποβληθεί νέα αίτηση ή να δηλωθεί νέος ωφελούμενος σε υφιστάμενη αίτηση που δεν έχει ακόμα εγκριθεί.
  • ως ημερομηνία λήξης του δικαιώματος υποβολής συμπληρωματικών δικαιολογητικών για τις περιπτώσεις που η αίτηση υποβλήθηκε εμπρόθεσμα αλλά η σχέση μεταξύ Δικαιούχου και συγκεκριμένου Ωφελούμενου δε διασταυρώθηκε ηλεκτρονικά, ορίζεται η Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024.
  • ως ημερομηνία λήξης του δικαιώματος υποβολής ένστασης για τις περιπτώσεις απορρίψεων μετά τον έλεγχο δικαιολογητικών, ορίζεται η Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024.
Δημοφιλή!!  «Πικρός» Καφές: Νέες Αυξήσεις Τιμών Λόγω Επιστροφής του ΦΠΑ στο 24%

Μετά την παρέλευση των προθεσμιών (α) υποβολής αιτήσεων (Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023), (β) υποβολής συμπληρωματικών δικαιολογητικών (Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024) και (γ) υποβολής ενστάσεων (Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024) κατά περίπτωση, δεν είναι πλέον δυνατή καμία ενέργεια των δικαιούχων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Προγράμματος. Συχνές ορθογραφικές αντιπαραθέσεις στην ελληνική γλώσσα!!

Όσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση απόρριψης μετά τη λήξη της περιόδου υποβολής (λόγω κάποιου ωφελούμενου που απορρίφθηκε), αλλά ταυτόχρονα περιλαμβάνουν έναν ή περισσότερους ωφελούμενους που έχουν ήδη διασταυρωθεί επιτυχώς, θα θεωρηθούν μερικώς εγκεκριμένες και θα προωθηθούν αυτόματα στο επόμενο στάδιο (έγκριση – πληρωμή) μόνο ως προς το σκέλος των επιτυχώς διασταυρωθέντων ωφελούμενων.

Τετράδιο οργάνωσης δασκάλας / δασκάλου & Σχολικό Ημερολόγιο 2023-24

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω