chatgpt plus 63dab5bcb32e4 sej

To ChatGPT στην εκπαίδευση / AI για εκπαιδευτικούς – Πρακτικές εφαρμογές και παραδείγματα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

To ChatGPT στην εκπαίδευση / AI για εκπαιδευτικούς – Πρακτικές εφαρμογές και παραδείγματα

Το πρώτο δωρεάν ηλεκτρονικό ανοικτό μάθημα, αφιερωμένο στο ChatGPT και στην αξιοποίησή του στην Εκπαίδευση.

Εγγραφείτε στο πρώτο δωρεάν ηλεκτρονικό ανοικτό μάθημα, αφιερωμένο στο ChatGPT και στην αξιοποίησή του στην Εκπαίδευση. Το μάθημα φιλοξενείται από την πλατφόρμα Udemy (https://www.udemy.com/course/chatgptgredu) και περιέχει έναν πλήρη οδηγό για την παρουσίαση και εξοικείωση με το ChatGPT, με περιγραφή των βασικών του χαρακτηριστικών και των περιορισμών του.

Περιλαμβάνει περισσότερα από 70 λεπτά βίντεο και υλικού, με λεπτομερείς αναφορές για τον τρόπο με τον οποίο οι εκπαιδευτικοί μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας ακόμη και με τη συμμετοχή των μαθητών, με χρηστικά παραδείγματα. 70 δωρεάν εικονογραφημένα e-books για την πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση από τον Τάσο Ανθούλια!

Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα υπολογισμού μορίων και προυπηρεσίας αναπληρωτών/τριών: Νέα έκδοση!

Το υλικό ολοκληρώνεται με αναφορά σε θέματα ηθικής και δεοντολογικής χρήσης του μοντέλου από τους χρήστες του και στις μελλοντικές εξελίξεις στο πεδίο.

Το μάθημα διατίθεται δωρεάν και απευθύνεται σε εν ενεργεία και εκπαιδευόμενους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων. Με την κατάθεση ιδεών, προτάσεων και παραδειγμάτων στόχος είναι να εφοδιαστούν οι εκπαιδευτικοί με γνώσεις, δεξιότητες και αυτοπεποίθηση, ώστε να ενσωματώσουν την τεχνητή νοημοσύνη στην καθημερινή τους πρακτική, στην προετοιμασία και στην υλοποίηση της διδασκαλίας τους.

 

Βίντεο: https://youtu.be/hxZOnp5yIlI

 

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Τσιωτάκης

Μέλος ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω