4cde4944 5020 47e6 9385 2e7b054d430b E-wall

Ότι να ‘ναι: Ζήτησαν από αναπληρωτές να υπογράψουν ότι συμμετέχουν στην 24ωρη Απεργία της ΑΔΕΔΥ – Η Απεργία δεν δηλώνεται προκαταβολικά ούτε ενυπόγραφα

Για όσους αναρωτιούνται τι άλλο πρόκειται να ακούσουν, έχουμε άλλη μία δοκιμασία:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Θέμα: « Παράνομες διαδικασίες πιστοποίησης της συμμετοχής μελών του σωματείου μας στις απεργιακές κινητοποιήσεις του κλάδου».

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του αναφορικά με τις ενέργειες Διευθυντών/Διευθυντριών Δημοτικών Σχολείων του Αμαρουσίου σύμφωνα με τις οποίες ζητήθηκε από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – μέλη του σωματείου μας να υπογράψουν δήλωση ότι συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΔΟΕ – ΑΔΕΔΥ της 23ης Οκτωβρίου 2024 προκειμένου να πιστοποιηθεί η συμμετοχή τους στην απεργία.

Τονίζουμε ότι κάθε είδους τέτοια διαδικασία είναι καθόλα παράνομη και κανένας εκπαιδευτικός (μόνιμος ή αναπληρωτής) δεν υποχρεούται να υπογράφει τέτοιου είδους δηλώσεις, διότι η συμμετοχή στην απεργία δεν δηλώνεται ενυπογράφως ούτε προκαταβολικά παρά την ημέρα της απεργίας διαπιστώνεται από τα αρμόδια όργανα της Δ/νσης κάθε σχολικής μονάδας κατόπιν επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς και δηλώνεται από τα όργανα αυτά (Δ/ντή/Διευθύντρια της σχολικής μονάδας) στην οικονομική υπηρεσία της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας.

Δημοφιλή!!  Απαξίωση του Εκπαιδευτικού: 3 λόγοι που απομακρύνουν τους υποψηφίους από τις Παιδαγωγικές σχολές

Εφιστούμε την προσοχή στις/στους Διευθύντριες/Διευθυντές και Προϊστάμενες Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της περιοχής ευθύνης του σωματείου μας να απέχουν από κάθε είδους ανάλογές παράνομες ενέργειες σε βάρος απεργών συναδέλφων μας, διότι θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου, εφόσον δεν εφαρμόζουν τις κείμενες διατάξεις περί πιστοποίησης της συμμετοχής σε απεργιακές κινητοποιήσεις των υφιστάμενών τους εκπαιδευτικών.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

trending:

Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω