KYRIAKOS PIERRAKAKIS scaled E-WALL

Πιερρακακης για γραπτό διαγωνισμό, μόνιμους διορισμούς, αυξήσεις κ.α στις προγραμματικές δηλώσεις του για την παιδεία

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πιερρακάκης για μόνιμους διορισμούς, αυξήσεις κ.α στις προγραμματικές δηλώσεις του για την παιδεία

Δείτε τις δηλώσεις του

  • Η έμφαση είναι εστιασμένη στην προσχολική εκπαίδευση. (Το e-wall το έχει αναλύσει ήδη αυτό δείτε: Να δεις τι σου ‘χω για μετά – Το ΝΕΟ υπουργείο παιδείας, ένα Think Tank και το μέλλον της εκπαίδευσης)
  • Η επένδυση στην προσχολική εκπαίδευση, σύμφωνα με έρευνες, είναι η μεγαλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει μια κοινωνία.
  • Κοινό πρόγραμμα σπουδών, αυξημένη συμμετοχή στην προσχολική εκπαίδευση και έγκαιρος εντοπισμός προβλημάτων στα παιδιά για έγκαιρη παρέμβαση.
  • Στόχος είναι η ελεύθερη επιλογή σχολείου, η επέκταση του ολοήμερου σχολείου μέχρι τις 5.30 μ.μ. στα σχολεία, νέο σύστημα προσλήψεων με γραπτό διαγωνισμό υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ, πρόγραμμα για τον εκφοβισμό.( Και αυτά τα έχουμε αναλύσει και δυστυχώς προβλέψει: Γραπτός ΑΣΕΠ και τρίχες κατσαρές )
  • Ανακοίνωσε επίσης εθνικό πρόγραμμα για την αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων της χώρας και να προχωρήσει η ψηφιοποίηση όλου του εκπαιδευτικού περιεχομένου από το δημοτικό μέχρι το γυμνάσιο, με στόχο τη διευκόλυνση μαθητών και εκπαιδευτικών.
  • Όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς, τόνισε τη μεγάλη σημασία τους και σήμερα θα γίνουν ανακοινώσεις για το μισθολογικό ζήτημα.
  • Για την αξιολόγηση, υποστήριξε ότι ακόμα και οι απρόθυμοι την αποδέχονται βλέποντας τη θετική της πλευρά στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης.
  • Η Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση είναι σημεία που θα βελτιωθούν προκειμένου να αξιοποιηθούν για να καλύψουν τις σημερινές ανάγκες.
Στο 04:55 λέει 4-5.000 διορισμούς κάθε χρόνο
Στο 4:00 είπε “Προωθούμε νέο σύστημα προσλήψεων εκπαιδευτικών με γραπτό διαγωνισμό”

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω