Τι ισχύει με τις αναλήψεις εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022-2023 / Ενημέρωση για τη Λήξη διδακτικού έτους!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

«Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ της A/θμιας Εκπ/σης με τη λήξη του διδακτικού έτους 2022-2023»

Ενόψει της λήξης του διδακτικού έτους 2022-2023, υπενθυμίζουμε στους εκπαιδευτικούς ότι σχετικά με τις αναλήψεις υπηρεσίας των μόνιμων εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ την Τετάρτη 21-06-2023, ισχύουν τα εξής :

ΤΕΛΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ / ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ – MYSCHOOL

 

  • Στα γραφεία των Δ/νσεων Π.Ε.  την Τετάρτη 21-06-2023, θα κάνουν ανάληψη υπηρεσίας οι εκπαιδευτικοί των οποίων η σχολική μονάδα οργανικής τους θέσης βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας καθώς και οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι μετατέθηκαν από άλλο ΠΥΣΠΕ. Οι τελευταίοι έχουν σε εξαιρετικές περιπτώσεις, τη δυνατότητα να αποστείλουν την ανάληψή τους, συνοδευόμενη με υπεύθυνη δήλωση που εκδίδεται μέσω της διαδικτυακής πύλης του Ελληνικού Κράτους gov.gr, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (αναγράφοντας τον λόγο μη φυσικής παρουσίας τους)

 

  • Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με απόσπαση σε άλλη σχολική μονάδα εντός ΠΥΣΠΕ, θα κάνουν ανάληψη υπηρεσίας, στη σχολική μονάδα οργανικής τους θέσης. Οι αποσπασμένοι εκτός ΠΥΣΠΕ εκπαιδευτικοί θα υποβάλουν ανάληψη υπηρεσίας αυτοπροσώπως ή με mail συνοδευόμενη με υπεύθυνη δήλωση που εκδίδεται μέσω της διαδικτυακής πύλης του Ελληνικού Κράτους gov.gr (αναγράφοντας τον λόγο μη φυσικής παρουσίας τους) κατόπιν συνεννοήσεως με τον Δ/ντη της Σχολικής Μονάδας που ανήκουν οργανικά την Τετάρτη 21-06-2023.
Δημοφιλή!!  Συγκρότηση Τμημάτων: Όροι και Προϋποθέσεις / Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Μαθητές που Έχουν Αναπηρία ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες & Ενισχυτική Διδασκαλία

 

  • Οι εκπαιδευτικοί που κατά το τρέχον σχολικό έτος 2022-2023 υπηρετούν στη σχολική μονάδα της οργανικής τους θέσης ή της προσωρινής τους τοποθέτησης δεν θα υποβάλουν ανάληψη υπηρεσίας την Τετάρτη 21-06-2023.

 

  • Οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε άδεια (κύησης-λοχείας ή ανατροφής παιδιού, αναρρωτική, άνευ αποδοχών κτλ) έως και την Τετάρτη 21-06-2003 δεν θα υποβάλουν ανάληψη υπηρεσίας

 

  • Όσοι εκπαιδευτικοί έχουν αποσπαστεί έως τις 31-08-2023 καθώς και όσοι υπηρετούν με θητεία έως τις 31-08-2023 δεν θα υποβάλουν ανάληψη υπηρεσίας

 

  • Στα ολιγοθέσια Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία στα οποία δεν έχει οριστεί προϊστάμενος/η (για τους καλοκαιρινούς μήνες), ο/η αρχαιότερος/η εκπαιδευτικός θα αναλάβει να συντάξει το βιβλίο πράξεων και να υπογράψει ως εκπαιδευτικός.

 

  • Όσες αναλήψεις υπηρεσίας κατατεθούν, πρέπει να υπογραφούν – σφραγιστούν από τον/την Δ/ντη-ντρια τον/την Προϊστάμενο/η της Σχολικής Μονάδας και να υποβληθούν άμεσα με διαβιβαστικό έγγραφο στη Δ/νση.
Δημοφιλή!!  Συγκρότηση Τμημάτων: Όροι και Προϋποθέσεις / Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Μαθητές που Έχουν Αναπηρία ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες & Ενισχυτική Διδασκαλία

 

  • Οι αναλήψεις υπηρεσίας Διευθυντών και Προϊσταμένων σφραγίζονται – υπογράφονται από τον Δ/ντη Εκπ/σης.

 

Οδηγός διοικητικής λειτουργίας των σχολικών μονάδων / Εγχειρίδιο για Διευθυντές και  εκπαιδευτικούς!

 

Διευκρινίσεις & πληροφορίες για τη Ρύθμιση οργανικών υπεραριθμιών Εκπαιδευτικών

 

Ενημέρωση myschool για τύπους αδειών που προστέθηκαν στην πλατφόρμα

 

Παρακαλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί την περίοδο των διακοπών του καλοκαιριού και σε συνεννόηση με τον Δ/ντη – Προϊστάμενο της σχολικής μονάδας που ανήκουν, να παρακολουθούν καθημερινά το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο. Επιπροσθέτως πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Δ/νσης και του Υ.ΠΑΙ.Θ. για την ενημέρωσή τους.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω