κριτων E-WALL

Παράνομη η σύνδεση της Μονιμοποίησης με την Αξιολόγηση – Αποκαλυπτικός διάλογος στη Βουλή(video)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στο e-wall το φωνάζουμε εδώ και 6 μήνες, μέσα στη βουλή το φώναξε ο Βουλευτής Κρίτων Αρσένης στην κ. Κεραμέως η οποία έκανε πως δεν καταλαβαίνει. Αξίζει να δείτε το βίντεο: 

Είναι ξεκάθαρο ότι είναι παράνομη η μη μονιμοποίηση όσων νεοδιόριστων συμπληρώνουν διετία και παρανομούν όσοι δεν έχουν εκδώσει διαπιστωτική πράξη μονιμοποίησης για αυτούς τους ανθρώπους, είτε ανακάλεσαν τη μονιμοποίησή τους. Ο νόμος 4823/21 δεν προϋποθέτει καμία αξιολόγηση για να γίνει η μονιμοποίηση, παρά μόνο τη “μη ύπαρξη αρνητικής αξιολόγησης”, κάτι που ισχύει για όλους αυτή τη στιγμή. Ο χρόνος που πρέπει να γίνει η μονιμοποίηση κάθε νεοδιόριστου δεν είναι λάστιχο(όποτε θυμηθεί η κυβέρνηση), αλλά πολύ συγκεκριμένος βάσει νόμου(2 έτη-άρθρο 40 του Ν.3528/2007)και φυσικά είναι παράνομο να παρατείνεται. Δε το λένε μόνο οι εκπαιδευτικοί, το λένε οι νομικοί, το λένε όπως είδατε παραπάνω βουλευτές μέσα στη βουλή, το λένε όσες διευθύνσεις εκπαίδευσης ανά τη χώρα έχουν μονιμοποιήσει τους νεοδιόριστούς τους και το παραδέχεται εμμέσως και το ίδιο το υπουργείο. Πως; Μα φυσικά νομοθετώντας με τροπολογία, ώστε να δώσει το δικαίωμα σε νεοδιόριστους που “παρανόμως” δεν έχουν μονιμοποιηθεί, ώστε να μπορούν να γίνονται διευθυντές…Ακριβώς επειδή ξέρει πως αυτό δεν είναι σύννομο και φοβάται πως στο μέλλον τυχόν αποκλεισμένοι νεοδιόριστοι, ίσως εγείρουν νομικές αξιώσεις…Για να μην κουράζουμε παραθέτουμε παρακάτω για όποιον ενδιαφέρεται, συγκεντρωμένη αρθρογραφία για το θέμα:

Μονιμοποίηση Νεοδιόριστων 2020

Μονιμοποίηση Νεοδιόριστων Update – Ετοιμάζουν παιχνίδια με τη μονιμοποίηση ακόμα και μετά τους διορισμούς;

Κανένας ΔΕ νομιμοποιείται να ανακαλέσει τις πράξεις μονιμοποίησης των νεοδιόριστων – Ούτε να το σκέφτονται

Μονιμοποίηση και Διευθυντοποίηση Νεοδιόριστων-Τροπολογίες ΥΠΑΙΘ για να ξεφύγει από τα αδιέξοδα που εκείνο δημιουργεί

Google Play Store badge EN.svg E-WALL
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω
[email protected]

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!

Avatar photo

Αντώνης Καραφώτης

Δάσκαλος, με μεταπτυχιακό, όπως όλοι οι δάσκαλοι.. Μεγάλωσε στη Δράμα, σπούδασε Θεσσαλονίκη, διδάσκει στην Αθήνα. Για πολλά χρόνια είναι στέλεχος κατασκηνώσεων. Ασχολείται με το διάβασμα, τον Παναθηναϊκό και τώρα τελευταία πολύ με το e-wall.. Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας Σωτηρίου

Κύλιση προς τα επάνω