Εκλογές: Στάλθηκαν τα email μέσω ΖΕΥΣ – Πώς θα ψηφίσουν οι εκπαιδευτικοί στις 7 Νοεμβρίου
Μετά από έξι χρόνια αποχής, οι παρατάξεις που συγκροτούν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Κέρκυρας αποφάσισαν να συμμετάσχουν στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Εκπαίδευσης.
Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς ότι τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στάλθηκαν από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΕΥΣ, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιλαμβάνουν τον σύνδεσμο για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία.
Τι είναι ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και ποιος είναι ο σκοπός του;
ΤΠΕ Β1: Όλο το υλικό για τις εξετάσεις πιστοποίησης – Θεωρία, παρουσιάσεις και τεστ
Συνταξιοδοτικός οδηγός 2027 για εκπαιδευτικούς: Όρια ηλικίας, πλασματικά έτη και εφάπαξ
Αυτοαξιολόγηση σχολικών μονάδων: Πώς μπορεί να αξιολογηθεί ένα σχολείο όταν του λείπουν τα βασικά;
Από τα άδεια χωριά στα άδεια σχολεία: Το δημογραφικό αλλάζει την Ελλάδα
Πότε και πώς θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές
Οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΠΕ/ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, με ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω της πλατφόρμας ΖΕΥΣ.
Η ψηφοφορία θα είναι διαθέσιμη από τις 09:00 έως τις 17:00.

Τι πρέπει να προσέξουν οι εκπαιδευτικοί
Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας καλεί όλους τους συναδέλφους να ελέγξουν προσεκτικά τα εισερχόμενα μηνύματά τους, καθώς και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam), τόσο στον υπηρεσιακό όσο και στον προσωπικό τους λογαριασμό email.
Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι έχουν λάβει το σχετικό μήνυμα και να ελέγξουν την ορθότητα των στοιχείων τους.
Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ αποστέλλει αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.
Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός δεν λάβει το email ή αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα, καλείται να επικοινωνήσει άμεσα με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης ή την ΕΛΜΕ Κέρκυρας, ώστε να αντιμετωπιστεί εγκαίρως.

