ΑΔΕΔΥ

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. / Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα νοσοκομεία γιατί είναι και δική μας απαίτηση ένα σύγχρονο, δημόσιο και δωρεάν Σύστημα Υγείας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα νοσοκομεία γιατί είναι και δική μας απαίτηση ένα σύγχρονο, δημόσιο και δωρεάν Σύστημα Υγείας

Η κατάσταση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας στην Ελλάδα είναι τραγική. Οι ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό είναι τεράστιες, οι συνθήκες εργασίας είναι εξουθενωτικές και οι ασθενείς αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας.

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία αγωνίζονται για να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας τους και να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς.  Ένας Οδηγός για | Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής υγείας!!

Η  Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει την διήμερη  Πανελλαδική Πανυγειονομική κινητοποίηση που γίνεται από την ΟΕΝΓΕ  και την ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη, 29 και την Πέμπτη 30  Νοεμβρίου  του 2023. Καλεί τους εργαζόμενους του δημοσίου να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν σε όλη τη χώρα για την υπεράσπιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, με αιτήματα:

  • Ενίσχυση του δημόσιου και δωρεάν συστήματος Υγείας.
  • Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για το δημόσιο σύστημα υγείας.
  • Διπλασιασμό προσωπικού. Ταυτόχρονη προκήρυξη του συνόλου των κενών οργανικών θέσεων ανά ειδικότητα. Μοναδική προϋπόθεση πτυχίο και τίτλος ειδικότητας.
  • Διπλασιασμός μισθών – αποζημίωσης των εφημεριών
  • Ένταξη στα ΒΑΕ, χορήγηση ανθυγιεινού επιδόματος σε όλους τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ και στην Πρόνοια.
  • Μονιμοποίηση συμβασιούχων. Καμία απόλυση συμβασιούχου ή παρατασιακού ειδικευόμενου.
  • Ενιαίος κλάδος νοσηλευτικού προσωπικού.
  • Έξω οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία.
Δημοφιλή!!  Η Πραγματική Ζωή ενός αθλητή - Η Ψευδαίσθηση της Δόξας: Τι Συμβαίνει Όταν Σβήνουν τα Φώτα των Γηπέδων

Καλούμε τους εργαζόμενους στο δημόσιο να συμμετέχουν στις  προκηρυχθείσες από τα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ στάσεις εργασίας σε όλη την χώρα και να δώσουν το «παρών» στις κινητοποιήσεις για την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Νέα Έκθεση ΟΗΕ / Στερεότυπα “ριζωμένα” στην κοινωνία για τη βία κατά των γυναικών!!

Στην Αττική τους καλούμε να συμμετέχουν σε διευκολυντική στάση εργασίας από ώρα 11:00 έως τη λήξη του ωραρίου και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Πέμπτη 30  Νοεμβρίου  2023, ώρα 12:00 μμ, στο Υπουργείο Υγείας.

Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα στην ιδιωτική εκπαίδευση στις ΗΠΑ: ο εμβληματικός νόμος CIvil Rights Act του 1964 / ΟΙΕΛΕ

Δημοφιλή!!  Αδιανόητη Εκμετάλλευση Εργαζομένων: Εργοδότρια στην Πάρο Ζήτησε από Μητέρα να Δουλέψει και η Ανήλικη Κόρη της

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω