MYSCHOOL E-WALL

Άνοιξε το νέο σχολικό έτος 2024-2025 στο MySchool

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Άνοιξε το νέο σχολικό έτος 2024-2025 στο MySchool

Από την ομάδα υποστήριξης του Myschool στάλθηκε το ακόλουθο μήνυμα:
Ενημερώνουμε τους Διευθυντές Σχολικών Μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας ότι το σχολικό έτος 2024-25 είναι διαθέσιμο για εργασία (π.χ. αποδοχή μαθητών από προηγούμενη βαθμίδα και μαζική ανανέωση εγγραφών, δημιουργία τμημάτων, κατανομή μαθητών σε τμήματα – οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών όχι ακόμα) στο ΠΣ myschool.
Οι σχολικές μονάδες τύπου ΓΕΛ/ΕΠΑΛ όπως και τα Ενιαίου Τύπου Ολοήμερα Νηπιαγωγεία δε θα μπορούν να εγγράψουν νέους μαθητές, καθώς το σύνολο αυτών θα προκύψει από τα δεδομένα που θα αποσταλούν από το σύστημα e-eggrafes και αντίστοιχα από το σύστημα proti-eggrafi του ΥΠΑΙΘ στο myschool. Επομένως, τη δεδομένη χρονική στιγμή οι νέες εγγραφές θα είναι απενεργοποιημένες για αυτές τις σχολικές μονάδες.
Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με την τηλεφωνική υποστήριξη του συστήματος.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ!
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Κύλιση προς τα επάνω