books 2869 1920 E-WALL

ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2023: Εκδόθηκαν οι προσωρινοί Πίνακες γενικής αγωγής

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και απορριπτέων της Προκήρυξης 1ΓΕ/2023 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 5/20.2.2023/τ.ΑΣΕΠ) για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, υποψήφιων εκπαιδευτικών, κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70 και ΠΕ73, πρωτοβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης και κλάδου ΠΕ79 (ειδικότητες ΠΕ79.01 και ΠΕ79.02) πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, κατά κλάδο και ειδικότητα καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, κατηγορίας Π.Ε.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από τις 26 Ιουλίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00 έως και τις 4 Αυγούστου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, ακολουθώντας τη διαδρομή: > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Ένσταση

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο είκοσι ευρώ (20€), άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας Φορέας Δημοσίου Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www. asep.gr) σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ») ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Δημοφιλή!!  Εκκαθαρισμένοι πίνακες αναπληρωτών μετά τη σημερινή φάση προσλήψεων της ειδικής πρόσκλησης

Στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ έχει αναρτηθεί Εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης για τη συμπλήρωση και την υποβολή της ένστασης (www.asep.gr– Ενημερωτική Πύλη → Βοήθεια → Εγχειρίδια Χρήσης → Ηλεκτρονική Ένσταση).

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00.

 

Κατεβάστε ή δείτε τους πίνακες Γενικής 

 

Υπενθυμίζεται ότι στους πίνακες βρίσκονται και οι ήδη διορισμένοι από 24/05/2023. Αναμένονται οι ανεπίσημοι εκκαθαρισμένοι πίνακες…! 

Δημοφιλή!!  Νέοι Διορισμοί - Νέο Σύστημα προσλήψεων Εκπαιδευτικών - Σύσταση οργανικών ΕΕΠ-ΕΒΠ & αξιoλόγηση / Περίληψη Ετήσιου Σχεδίου Δράσης 2024

Στους πίνακες των ΠΕ60 βρίσκονται 362 ήδη διορισμένοι νηπιαγωγοί και στους ΠΕ70 1.036 διορισμένοι δάσκαλοι.

📌 Ενστάσεις από Τετάρτη 26/7/2023 μέχρι Παρασκευή 4/8/2023 και ώρα 14.00 αποκλειστικά ηλεκτρονικα στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ.
📌 Οι δηλώσεις αναπληρωτών θα τρέξουν, όπως και πέρσι, κοντά στον Δεκαπενταύγουστο.

Γραπτός ΑΣΕΠ: Πώς είναι δυνατό ένας τετράωρος διαγωνισμός να θεωρείται πιο αξιόπιστος από 6, 8 και 10 χρόνια σπουδών;

ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ (ΑΜΩ/ΑΠΩ) – ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΘΕΣΗΣ – ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ

Διευκρινίσεις για την προϋπηρεσία Α’ φάσης απο το ΥΠΑΙΘ / ΠΑΣΑΔ

Περί πινάκων / Τι πρέπει να γνωρίζουμε για Προσωρινούς – Οριστικούς & Εκκαθαρισμένους Πίνακες

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Δημοφιλή!!  ΑΣΕΠ / Γραπτή Ηλεκτρονική Εξέταση για Διοικητικές Θέσεις σε Υγειονομικές Περιφέρειες & Νοσοκομεία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ [5.32 MB]

ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΓΕ/2023

 

Βήμα Βήμα η δήλωση περιοχών στο ΟΠΣΥΔ για τους μονίμους διορισμούς (Φωτο)!!

 

 

ΦΕΚ διορισμού – ΟΠΣΥΔ – Πίνακες γενικής / Ερωταπαντήσεις για θέματα που αφορούν αναπληρωτές και νεοδιόριστους

Ο Πίνακας Κατάταξης 1ΓΕ/2023 περιλαμβάνει τους υποψηφίους των κατηγοριών ΠΕ60, ΠΕ70 και ΠΕ73, πρωτοβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης και ΠΕ79 (ειδικότητες ΠΕ 79.01 και ΠΕ 79.02) της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, ανά τομέα και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδικότητα.

Τα προσωρινά της 2ΓΕ/2023 μέχρι τις 10/8 από το ΑΣΕΠ / Ο Πίνακας Κατάταξης 2ΕΓ/2023, περιλαμβάνει τους υποψηφίους της Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ41, ΠΕ78, ΠΕ80, ΠΕ81, ΠΕ82, ΠΕ83, ΠΕ84, ΠΕ85, ΠΕ86, ΠΕ87, ΠΕ88, ΠΕ89, ΠΕ90 και ΠΕ91

.

ΑΣΕΠ – 1ΓΕ/2023 – Αύριο (ή μεθαύριο) η έκδοση των προσωρινών πινάκων

 

 

Google Play Store badge EN.svg E-WALL
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω
[email protected]

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!

Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Σύντομα θα ολοκληρώσω και το δεύτερο μεταπτυχιακό στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Η αφοσίωσή μου στην ανάπτυξη τεχνολογικών μέσων στην εκπαίδευση είναι προφανής, και επιδιώκω να συνδυάσω αυτήν την εμπειρία με την οργανωτική και διοικητική μου κατάρτιση για την ανάπτυξη πιο αποτελεσματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Tα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω