a dyslexic boy cant read and wri

Mical: Βραβευμένη ταινία που υμνεί την προσπάθεια ενός δυσλεκτικού παιδιού να γράφει και να διαβάζει!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Mical: Βραβευμένη ταινία που υμνεί την προσπάθεια ενός δυσλεκτικού παιδιού να γράφει και να διαβάζει

Η ταινία “Mical” είναι μια βραβευμένη ταινία μικρού μήκους που κυκλοφόρησε το 2017 και δημιουργήθηκε από τον Έλληνα σκηνοθέτη Σέργιο Ναστάζιο. Η ταινία επικεντρώνεται στη ζωή ενός δυσλεκτικού παιδιού με το όνομα Μιχάλης (Μικαέλ) και την προσπάθειά του να μάθει να γράφει και να διαβάζει.

Τα παιδιά δεν χρειάζεται να είναι εξαιρετικά – Aπλά χρειάζεται να είναι ευτυχισμένα!

Θεραπευτικό video game για παιδιά με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής (ΔΕΠΥ)

 

Η ταινία απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και είναι ένα συγκινητικό έργο που υμνεί τη δύναμη της προσπάθειας και της αυτοπεποίθησης. Αναδεικνύει την αξία της αντίστασης στα εμπόδια και της πίστης στον εαυτό μας, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Η ταινία έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Κοινού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2017 και του Βραβείου Καλύτερου Μικρού Μήκους Φιλμ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης το 2018.

Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα ΕΕΤΑΑ - Εντός της εβδομάδας αναμένεται η έναρξη των αιτήσεων / αιτήσεις με βάση το ΑΦΜ του δικαιούχου

Ε.Ε.: Κατευθυντήριες γραμμές για διδάσκοντες και εκπαιδευτικούς – Aντιμετώπιση της παραπληροφόρησης και προώθηση του ψηφιακού γραμματισμού!!

Βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Mike Jones η ταινία αναδεικνύει τον αγώνα του παιδιού να κατανοήσει τις λέξεις και τα όσα αποτυπώνονται στη σελίδα του βιβλίου και δημιουργήθηκε για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο αναφορικά με τα παιδιά με δυσλεξία.

Επειδή στο σχολείο οι δάσκαλοι δεν τον υποστήριζαν όπως έπρεπε, η μητέρα του Pat αναλαμβάνει να τον βοηθήσει, δημιουργώντας τεχνικές για να μάθει ο Mike να γράφει και να διαβάζει. Η προσπάθεια και η δουλειά της Pat Jones για το γιο της, την οδήγησαν να γίνει ειδική στη δυσλεξία και να διαμορφώσει σταδιακά το Bristol Dyslexia Centre και τα Belgrave School

Δημοφιλή!!  Χαμός στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ: Απολύουν για 2η φορά τον επί 19 έτη συμβασιούχο επειδή τόλμησε να έχει συνδικαλιστική δράση

Εκλογική άδεια: Τι ισχύει στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα!

A dyslexic boy can't read and write until his mother takes matter into her own hands | Mical
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω