ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ (ΑΜΩ/ΑΠΩ) – ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΘΕΣΗΣ – ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ- ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. / ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ

Ο Αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου γίνεται πλήρους ωραρίου στην εξής μοναδική περίπτωση:

Αν ένας αναπληρωτής έχει προσληφθεί ως μειωμένου στην Χ ΦΑΣΗ και στην οποιαδήποτε επόμενη Ψ.Ω,κτλ. ΦΑΣΗ είναι να πάρουν ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!!αναπληρωτή πλήρους με λιγότερα μόρια από αυτόν που προσλήφθηκε μειωμένου στην ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!! τότε αυτός που προσλήφθηκε ως μειωμένου στην Χ ΦΑΣΗ γίνεται ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ στην Ψ,Ω,κτλ. ΦΑΣΗ!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ!

Ανακοινώνεται κανονικά με τους άλλους στην Ψ,Ω,κτλ. φάση το όνομα σου ως πλήρους και δεν μπορείς να αρνηθείς γιατί απολύεσαι από αναπληρωτής και έχεις και ποινή!

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος στη γενική να γίνεις από μειωμένου πλήρους δεν υπάρχουν αναβαθμίσεις και επαναλαμβάνω στην ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ Β ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗ Β ΑΘΗΝΑΣ ΜΟΝΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ!

Διευκρινίσεις για την προϋπηρεσία Α’ φάσης απο το ΥΠΑΙΘ / ΠΑΣΑΔ

Για την ειδική παλιά γινόταν αναβαθμίσεις από μειωμένου σε πλήρους τώρα έχουν κοπεί και μπορεί να γίνεις πλήρους μόνο στην περίπτωση που ανάφερα παραπάνω στη γενική!

Αναβάθμιση / ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ – ΑΜΩ – ΑΠΩ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ!

Τα σχολεία με ΜΣΔ κατηγορίας Ι και πάνω (είναι αρχαιοελληνική αρίθμηση και το Ι σημαίνει 10) θεωρούνται δυσπρόσιτα για τους αναπληρωτές. Αυτό σημαίνει ότι δεν μοριοδοτούνται μαζί με τα υπόλοιπα σχολεία αλλά ξεχωριστά. Η μοριοδότηση των δυσπρόσιτων σχολείων ξεκινάει από την μέρα ανάληψης σε αντίθεση με τα άλλα σχολεία όπου ξεκινάει από την ημέρα έκδοσης του ΦΕΚ. Επίσης οι μοναδες των δυσπρόσιτων σχολείων είναι διπλές για τους πίνακες του ΑΣΕΠ.
Το ίδιο ισχύει και για όλα τα σχολεία που λειτουργούν σε καταστήματα κράτησης.
369597566 10161453001276042 7613063371932596596 n

Αν προσληφθεί κάποιος αναπληρωτής μειωμένου σε δυσπρόσιτο μιας περιοχής παίρνει 1,3 μόρια το μηνά γιατί τα 0,65 μόρια του μηνά διπλασιάζονται! Προσέξτε τώρα αν η περιοχή αυτή έχει και όχι δυσπρόσιτα μπορεί να προσληφθεί σε όχι δυσπρόσιτο της ΙΔΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΩΣ ΠΛΗΡΟΥΣ με την περίπτωση που ανάφερα παραπάνω με 1 μόριο το μηνά. Σ αυτή την περίπτωση χάνει τα 0,3 μόρια παραπάνω που είχε στο δυσπρόσιτο ως μειωμένου αλλά παίρνει περισσότερα χρήματα στο όχι δυσπρόσιτο πλήρους.

Δημοφιλή!!  Ανάλυση Διορισμών Εκπαιδευτικών από τον Πατρέα: Λογιστικά Ζητήματα, Αδικίες και "Κανιβαλισμός"

Περί πινάκων / Τι πρέπει να γνωρίζουμε για Προσωρινούς – Οριστικούς & Εκκαθαρισμένους Πίνακες

Έχει συμβεί πολλές φορές αυτό σε περιοχές που δεν είναι όλα δυσπρόσιτα.

Παράδειγμα έχει προσληφθεί Μαθηματικός μειωμένου στην Β Κυκλάδων στη Φολέγανδρο που είναι διπλά τα μόρια και στην επόμενη φάση έγινε πλήρους με τη περίπτωση που ανάφερα παραπάνω και πήγε Πλήρους στη Σαντορίνη που δεν είναι δυσπρόσιτο με διπλά μόρια!

Το πιο σημαντικό είναι αυτός που γίνεται πλήρους από μειωμένου δεν μπορεί να αρνηθεί γιατί απολύεται το λέω γιατί έζησα περιπτώσεις τέτοιες π.Χ. στη Δυτική Αττική ήταν ο άλλος μειωμένου σε σχολείο διπλά στο σπίτι του στην ΕΛΕΥΣΙΝΑ και έγινε πλήρους στην επόμενη φάση στις ΕΡΥΘΡΕΣ (ΚΡΕΟΚΟΥΚΙ) αναγκαστικά πήγε γιατί θα είχε ΑΠΟΛΥΘΕΙ και θα είχε και ΠΟΙΝΗ

 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΘΕΣΗΣ:

Το λέει και η λέξη βελτιώνω την θέση μου στην ιδιά περιοχή που είμαι. Παράδειγμα είμαι στη ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ στα ΜΕΓΑΡΑ και θέλω να πάω στην ΕΛΕΥΣΙΝΑ!

Δημοφιλή!!  Έκδοση Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π. για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Τ.Ε. και Δ.Ε.

Οι βελτιώσεις θέσεων δεν γίνονται σε όλες τις ΔΙΔΕ άλλες κάνουν άλλες όχι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ!

Αίτηση θεραπείας / Πώς εφαρμόζεται – Τι ισχύει για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!

Νεοδιόριστοι 2023 / Πότε ξεκινά η μισθοδοσία & πότε η προϋπηρεσία!

Πχ:

Μόλις γίνει η Β φάση δίνεται το δικαίωμα σ αυτούς που προσλήφθηκαν στην Α ΦΑΣΗ ( ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ!) να διαλέξουν από τα κενά της Β φάσης και το κενό που θα αφήσουν από την Α ΦΑΣΗ θα το πάρει αναπληρωτής της Β φάσης.

 

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΓΙΝΤΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!

Είναι η περίπτωση που αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου σε δυσπρόσιτο γίνεται πλήρους ωραρίου σε επόμενη φάση στην ιδιά περιοχή αλλά όχι σε δυσπρόσιτο!

 

Ο Αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου με 15 ωρες σε δυσπρόσιτο παίρνει 1,30 μόρια το μηνά ενώ αναπληρωτής πλήρους ωραρίου σε μη δυσπρόσιτο παίρνει 1 μόριο το μηνά!

 

Αυτό μπορεί να συμβεί σε περιοχές που δεν είναι όλα δυσπρόσιτα!

 

Παράδειγμα: Έχει συμβεί πολλές φορές και είναι η β Κυκλάδων που είναι όλη δυσπρόσιτη εκτός της Σαντορίνης! Υπάρχει πιθανότητα από Ανάφη μειωμένου να βρεθείς πλήρους Σαντορίνη αν έχεις δηλώσεις και πλήρους στη β Κυκλάδων!

Βέβαια έχεις μεγαλύτερο μισθό αλλά λιγότερα μόρια!

Ευχαριστούμε το συνάδελφο Λεωνίδα Τσιαντουλα που μας τα εξηγεί απλά και ωραία ώστε να είναι κατανοητά από όλους!!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω