Εκπαιδευτικοί Μουσικής

Να καλυφθούν επιτέλους τα 500+ οργανικά κενά Μουσικής Επιστήμης ΠΕ79.01

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Να καλυφθούν επιτέλους τα 500+ οργανικά κενά Μουσικής Επιστήμης ΠΕ79.01

Επιτακτική η ανάγκη κάλυψης των υφιστάμενων οργανικών θέσεων Μουσικής Γενικής και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμια/Δευτεροβάθμια/Μουσικά Σχολεία) καθώς και η σύσταση νέων οργανικών θέσεων και η κάλυψη αυτών με μόνιμους διορισμούς.

Μετά από τόσα χρόνια συνεχόμενων διορισμών, παρατηρούμε ότι τα οργανικά κενά μας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση παραμένουν τα ίδια. Πάνω από 500 οργανικά κενά είναι καταγεγραμμένα στις διευθύνσεις, ενώ σε πολλά σχολεία δεν έχει γίνει ακόμη ίδρυση νέων οργανικών θέσεων.

Στην εγκύκλιο μετατάξεων εμφανίζονται μόνο 40 οργανικά κενά συνολικά σε πρωτοβάθμια/δευτεροβάθμια, ενώ έχουν δηλωθεί μόνο στην Πρωτοβάθμια πάνω από 500 οργανικά κενά. Πρόκειται για μια μεγάλη αδικία για τον κλάδο μας.

Τα παραπάνω αποτυπώνονται στα πραγματικά μας κενά, που είναι πολλά περισσότερα- με πάνω από 900 προσλήψεις αναπληρωτών μουσικών σε όλη την Ελλάδα- και παραμένουν επί χρόνια ακάλυπτα από μόνιμους διορισμούς.

Δημοφιλή!!  ΣΑΦ / Διορισμός Μόνιμων Φιλολόγων: Τέλος στην Ετήσια Αλλαγή Καθηγητών

 

Ζητάμε από τους αρμόδιους:

  1. Να δοθούν τα 500+ οργανικά μας κενά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για διορισμούς
  2. Να ιδρυθούν νέες οργανικές θέσεις σε Πρωτοβάθμια/Δευτεροβάθμια
  3. Να μην αδικηθεί η ειδικότητα μας στους διορισμούς, όπως και οι εκπαιδευτικοί κάθε ειδικότητας. Οι διορισμοί να γίνουν σε αριθμό ανάλογο με τις καταγεγραμμένες ανάγκες και το συνολικό αριθμό διορισμών.

Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας να λάβει σοβαρά υπόψιν τους αριθμούς και να προβεί σε μια δίκαιη κατανομή των πιστώσεων των επερχόμενων διορισμών, μεριμνώντας σε μια ουσιαστική κάλυψη των αναγκών Μουσικής Γενικής και Ειδικής Αγωγής.

ΚΑΛΟΥΜΕ επίσης τους εκπαιδευτικούς Μουσικής Επιστήμης ΠΕ79.01 να συσπειρωθούν στον υπό σύσταση Σύλλογό μας, για να διεκδικήσουμε μαζί λύσεις για τον κλάδο και να ωθήσουμε στην ανύψωση της σχολικής μουσικής παιδείας!

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

 

Πάγια Θέση ΠΑΣΑΔ: Μόνιμοι Διορισμοί & Δίκαιη Κατανομή για Όλους τους Εκπαιδευτικούς

 

Δημοφιλή!!  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΩΝ 27ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΥΣΠΕ Α' ΑΘΗΝΑΣ

Εκπαιδευτικοί Μουσικής

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω