nosokomeio 1

Καλλιάνος & Φακελάκι: Διερευνάται τη Νοσηλεία του Πατέρα του : Οι Προηγούμενες Δηλώσεις του για Διασωληνωμένους Εκτός ΜΕΘ!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Καλλιάνος Διερευνάται τη Νοσηλεία του Πατέρα του: Οι Προηγούμενες Δηλώσεις του για Διασωληνωμένους Εκτός ΜΕΘ!

Η διοίκηση του νοσοκομείου “Αττικόν” ανακοίνωσε τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου. Ο κ Καλλιάνος δήλωσε ότι επιθυμεί να φέρει στο φως “ένα σύστημα συγκεκριμένων ανθρώπων” που έχουν επηρεάσει αρνητικά όχι μόνο τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του.

Ωστόσο, ο κ Καλλιάνος δεν κατηγόρησε τον πολιτικό προϊστάμενο της υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά έστρεψε τις κατηγορίες του προς τους γιατρούς που φρόντιζαν τον πατέρα του. Αυτοί οι γιατροί είναι οι ίδιοι που καθημερινά καταγγέλλουν τη διάλυση των δημόσιων νοσοκομείων. Εν τω μεταξύ, δεν υπήρξε ποτέ ΕΔΕ ή έρευνα για τους χιλιάδες πολίτες που δεν μπόρεσαν να εισαχθούν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Τον Νοέμβριο του 2021, ο κ Καλλιάνος είχε προκαλέσει αντιδράσεις με τις δηλώσεις του σχετικά με το ίδιο σύστημα που κατηγορεί σήμερα. Είχε υποστηρίξει τη γραμμή του Γεραπετρίτη για την αμφιβολία σχετικά με τη χρησιμότητα των ΜΕΘ, υποστηρίζοντας ότι οι διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ είχαν κάποιο λόγο να είναι σε αυτή την κατάσταση.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, βρίσκεται σε δύσκολη περίοδο πένθους λόγω της απώλειας του γονιού του. Ο ανθρώπινος πόνος είναι αναμφισβήτητα ένας δύσκολος παράγοντας στη ζωή οποιουδήποτε, και τα συλλυπητήρια είναι αυτονόητα σε μια τέτοια περίπτωση.

Όταν όμως πρόκειται για δημόσιες δηλώσεις σχετικά με το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η συζήτηση σχετικά με την κατάσταση του συστήματος υγείας είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους μας. Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των πόρων και των μέσων για την υγειονομική περίθαλψη και πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη για την παροχή επαρκών υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες.

Δημοφιλή!!  Επέκταση του Επιδόματος Μητρότητας και σε Νέες Κατηγορίες Εργαζόμενων Μητέρων: Ξέχασαν πάλι τις αναπληρώτριες μητέρες

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έχουν επενδυθεί μεγάλοι πόροι στο σύστημα υγείας, αλλά παραμένει ερώτημα το πόσο αποτελεσματική ήταν η διαχείριση αυτών των πόρων, καθώς και η ικανότητα του συστήματος να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις. Οι ερωτήσεις σχετικά με το πόσο επαρκείς ήταν οι προσλήψεις ιατρικού προσωπικού, η επέκταση των ΜΕΘ, και η συνολική κατάσταση των νοσοκομείων είναι σημαντικές και θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά.

«Δώσαμε 500 ευρώ σε γιατρό, δεν το ζήτησε»

Από την πλευρά του, ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου, Χρήστος, δήλωσε τα εξής στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό του Άλφα, σε ερώτηση για το εάν δόθηκε «φακελάκι» σε γιατρό για τη φροντίδα του πατέρα του:

«Δεν θέλω να το ορίσουμε σαν φακελάκι, η μητέρα μου ήθελε να ευχαριστήσει τον καθηγητή… Δεν ζήτησε ο καθηγητής χρήματα, όμως του τα έδωσε και τα πήρε, ναι», απάντησε, γνωστοποιώντας ότι δόθηκε το ποσό των 500 ευρώ. «Ας μην το πούμε φακελάκι γιατί μειώνουμε τη μητέρα μου, την ελληνική κοινωνία και τον καθηγητή. Δόθηκε ένα δώρο, ας το πούμε ένα “ευχαριστώ”», πρόσθεσε.

Διαψεύδει ο γιατρός τον Καλλιάνο: «Εξωφρενικό ψεύδος ότι πήρα φακελάκι 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος»

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Γιάννη Παπαριστείδη:

Δημοφιλή!!  Απόλυση εκπαιδευτικού μετά από οικογενειακή τραγωδία προκαλεί οργή - Επίδειξη αναισθησίας από τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

«Ο εντολέας μας, σεβόμενος το πένθος της οικογένειας του Δημήτριου Καλλιάνου δεν απάντησε στις επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές επιθέσεις των μελών αυτής. Περιμένει–καρτερικά-την διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης του Νοσοκομείου, κατά την διάρκεια της οποίας θα αξιολογηθούν επιστημονικά τα προβλήματα υγείας του αποθανόντος καθώς και οι ιατρικές πράξεις, που έλαβαν χώρα, με ακρίβεια λεπτού, καθ’ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του.

Η σημερινή όμως όψιμη -ακραία -συκοφαντική επίθεση της οικογένειας Καλλιάνου σε βάρος ενός Καθηγητή Πανεπιστημίου, με διαχρονικό διεθνές επιστημονικό αποτύπωμα, που πλήττει την ηθική του υπόσταση και επιχειρεί την κοινωνική του εξόντωση ,υποχρεώνει τον εντολέα μας να απαντήσει: ουδέποτε αποδέχτηκε προσφορά 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος.

Είναι εξωφρενικό ψεύδος να τεχνουργείται, ότι δήθεν δέχθηκε δώρο από την μητέρα συναδέλφου του ιατρού και βουλευτού. Πέραν της αναλήθειας, ένας κοινοβουλευτικός οφείλει να αποτρέπει να γίνονται τέτοιες προσφορές σε δημόσιους λειτουργούς.

Ο εντολέας μας άμεσα θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη, γιατί είναι η μόνη θεσμική οδός για να αποτραπεί η ειδεχθής απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα σε βάρος του».

Ένας Οδηγός για | Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής υγείας!!

Η δήλωση του κ. Καλλιάνου 

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω