ΠΕΝΑΦΑ

Π.ΕΝ.Α.Φ.Α.: Προσκαλούμε όλους τους ΠΕ11 να ενωθούν μαζί μας!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Π.ΕΝ.Α.Φ.Α.: Προσκαλούμε όλους τους ΠΕ11 να ενωθούν μαζί μας!

Σκοπός:

  • Εκπροσώπηση όλων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής (ΠΕ11)
  • Ανάδειξη των δίκαιων διεκδικήσεων του κλάδου
  • Διεκδίκηση επιπλέον θέσεων εργασίας

 

Επιστολή προς εκπαιδευτικούς ΠΕ11

Αγαπητοί συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε πως η προσπάθειά μας, η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι για την δημιουργία της Πανελλήνιας Ένωσης Αναπληρωτών Φυσικής Αγωγής (Π.ΕΝ.Α.Φ.Α.) ολοκληρώθηκε, πραγματοποιώντας ένα όνειρο πολλών γενεών συναδέλφων. Ήδη έχουμε Θεωρημένο Καταστατικό από το Ειρηνοδικείο, Έδρα Σωματείου και γραφεία, ΑΦΜ και φυσικά κωδικούς για το taxisnet, αριθμό ΓΕΜΗΣΟΕ, την ιστοσελίδα μας και παρουσία στα social media, facebook, instagramκαιΧ.

Επίσης, έχουμε εκλεγμένο Δ. Σ. από τον περασμένο Νοέμβριο και πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη δημιουργία του τραπεζικού λογαριασμού του Συλλόγου με IBAN: GR3501401370137002002022500. Δικαιούχος: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝΦΥΣΙΚΗΣΑΓΩΓΗΣ (Π.ΕΝ.Α.Φ.Α.)

Βασικός σκοπός του Συλλόγου μας, είναι η εκπροσώπηση όλων των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Φ.Α. που βρίσκονται στους πίνακες της Γενικής και της ΕΑΕ, ανεξαρτήτως αν έχουν προϋπηρεσία ή όχι, αναδεικνύοντας τις δίκαιες διεκδικήσεις του Κλάδου μας.

Δημοφιλή!!  Άμεση Ανάγκη για Κάλυψη Υφιστάμενων και Σύσταση Νέων Οργανικών Θέσεων Φιλολόγων: Απαραίτητοι οι Μόνιμοι Διορισμοί

Έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία με τα οποία μπορούμε να διεκδικήσουμε επιπλέον θέσεις εργασίας, χωρίς να μπορεί να μας αμφισβητήσει κανείς.

Με το παρόν email, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την προσπάθεια που γίνεται, να σας καλέσουμε να ενταχτείτε στην ομάδα μας ως μέλη και να δώσετε αριθμητική δύναμη στην Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Φυσικής Αγωγής. Με την εγγραφή σας, μπορείτε να θέσετε υποψηφιότητα σε επόμενες εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ., όπως βέβαια αποκτάτε δικαίωμα να ψηφίσετε τους συναδέλφους που θέλετε να μας εκπροσωπούν στις επίσημες συναντήσεις στο ΥΠΑΙΘΑ ή σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και να συμμετέχετε σε Γενικές Συνελεύσεις.

Διευκρινίζουμε ότι οι μόνιμοι συνάδελφοι είναι ευπρόσδεκτοι και δεν αποκλείονται από την εγγραφή στον Σύλλογο, μπορούν να ψηφίσουν αλλά δεν έχουν δικαίωμα εκλογής-συμμετοχής στο Δ.Σ. Ζητάμε τη στήριξη όλων των συναδέλφων ΠΕ11 σε αυτή την προσπάθεια!

Δημοφιλή!!  ΣΑΦ / Διορισμός Μόνιμων Φιλολόγων: Τέλος στην Ετήσια Αλλαγή Καθηγητών

Συνεχίζουμε τον αγώνα για το δημόσιο σχολείο: Καθήκον και Δικαίωμα – Εκπαιδευτικοί Κυκλάδων

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω