ΚΩΔΙΚΟΙ

ΠΣΔ – Εγκατάσταση νέου δρομολογητή/router & μετάβαση στο Δίκτυο Δημόσιου Τομέα (ΔΔΤ): Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο δικτύωσης έως 27/3/2024

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εγκατάσταση νέου δρομολογητή & μετάβαση στο ΔΔΤ: Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο δικτύωσης έως 27/3/2024

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο έως 27/3/2024:

  • Εγκατάσταση νέου δρομολογητή
  • Μετάβαση στο Δίκτυο Δημόσιου Τομέα (ΔΔΤ)
  • Αφορά Δημοτικά, Γυμνάσια, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Ειδικής Αγωγής, ΕΚΦΕ, ΚΕΔΑΣΥ

Ψάχνετε για εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης; Το Toolify.ai σας έχει καλυμμένους!

AI | Αξιοποίηση Τεχνολογιών Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη: Παρουσίαση για Εκπαιδευτικούς

Οι καλύτερες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για την τάξη – Εξοικονομήστε χρόνο και αυξήστε τη συμμετοχή των μαθητών

«Αποτύπωση της υφιστάμενης δικτυακής διασύνδεσης / δικτυακής καλωδίωσης μεταξύ των χώρων της μονάδας»

Σχετ.: Το άρθρο 1 της υπό στοιχεία 1614/Υ1/08-01-2020 ΚΥΑ (Β΄ 8)

Προκειμένου να διευκολυνθεί η εγκατάσταση νέας δικτυακής συσκευής (δρομολογητή / router), στις σχολικές και άλλες μονάδες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και η μετάπτωση των δικτυακών προσβάσεών τους σε αυτές που προσφέρει το Δίκτυο Δημόσιου Τομέα (ΔΔΤ) μέσω του έργου Σύξευξις ΙΙ, παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι/νες/Διευθυντές/τριες των Δημοσίων Δημοτικών, Γυμνασίων, ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ., Δημοτικών Ειδ. Αγωγής. & Εκπ/σης, Γυμνασίων Ειδ. Αγωγής & Εκπ/σης, Λυκείων Ειδ. Αγωγής και Εκπ/σης, Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων – Λυκείων (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.), Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς πληροφορικής και το Τμήμα Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών των οικείων Δ/νσεων Εκπαίδευσης, καθώς και οι Υπεύθυνοι Ε.Κ.Φ.Ε. και οι Προϊστάμενοι ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο αποτύπωσης της υφιστάμενης δικτυακής διασύνδεσης / δικτυακής καλωδίωσης μεταξύ των χώρων της μονάδας.

Δημοφιλή!!  ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΔΕ

Το ερωτηματολόγιο θα διανεμηθεί μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα αποσταλεί από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (διεύθυνση αποστολέα [email protected]), με θέμα «Αποτύπωση της υφιστάμενης δικτυακής διασύνδεσης / δικτυακής καλωδίωσης μεταξύ των χώρων της μονάδας», στη γραμματοθυρίδα κάθε μονάδας. Στο μήνυμα θα περιέχεται η διαδικτυακή διεύθυνση του ερωτηματολογίου η οποία θα είναι μοναδική για κάθε μονάδα.

Στη διεύθυνση https://www.sch.gr/syz2 έχουν αναρτηθεί ενδεικτικές απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα που αφορούν στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, ενώ για τυχόν άλλα ερωτήματα οι μονάδες μπορούν να απευθύνονται στο [email protected].

Παρακαλείσθε για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου εντός του χρονικού διαστήματος από 19 Μαρτίου 2024 έως 27 Μαρτίου 2024.

Δημοφιλή!!  AI_ducation Festival: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση | Δωρεάν Εργαστήρια

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Μαγνητοσκοπημένα Σεμινάρια για Διαδραστικούς Πίνακες LG & Samsung: Μάθετε πώς να τους αξιοποιήσετε στην τάξη (VIDEO)!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω