cytonn photography n95VMLxqM2I unsplash scaled

Διορισμός 19 υπαλλήλων στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Προκήρυξη 3Κ/2022)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Διορισμός 19 υπαλλήλων στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Προκήρυξη 3Κ/2022)

Η απόφαση αφορά τον διορισμό 19 επιτυχόντων του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 3Κ/2022, ως μόνιμους υπαλλήλους στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Διορισμός 19 υπαλλήλων στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ, στο πλαίσιο της προκήρυξης 3Κ/2022.
“Διορίζουμε τους παρακάτω επιτυχόντες της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2022, ως μόνιμους υπαλλήλους με διετή δοκιμαστική υπηρεσία, σε κενές οργανικές θέσεις, με εισαγωγικό βαθμό Δ΄ και εισαγωγικό μισθολογικό κλιμάκιο (Μ.Κ.) 1, στις ακόλουθες Περιφερειακές Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και 3 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ, όπου οφείλουν να παρουσιαστούν για την ορκωμοσία και την ανάληψη των καθηκόντων τους εντός τριάντα (30) ημερών από τη λήψη της παρούσας”
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Μάριος Μαγιολαδίτης

Ο Μάριος Μαγιολαδίτης είναι μαθηματικός με μεταπτυχιακά διπλώματα στα Θεμέλια της Πληροφορικής (Παν. Κρήτης) και την Ειδική Αγωγή (Παν. Λευκωσίας - Παν. Πατρών) είναι διαχειριστής της σελίδας(Εκπαιδευτικοί Βθμιας (ΓΕΝΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ Εκπαίδευσης) και πρόεδρος του παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Κύλιση προς τα επάνω