ΕΠΙΛΟΓΗ

Νέο πρόγραμμα επιδότησης της εργασίας για 1.300 μακροχρόνια ανέργους στα νοσοκομεία

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Νέο πρόγραμμα επιδότησης της εργασίας για 1.300 μακροχρόνια ανέργους στα νοσοκομεία

Ένα νέο πρόγραμμα επιδότησης εργασίας για 1.300 μακροχρόνια άνεργους στα νοσοκομεία ανακοινώθηκε σε συνάντηση με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ανακοινωθεί η κατάρτιση του νέου ειδικού προγράμματος επιδότησης εργασίας για 1.300 μακροχρόνια άνεργους ηλικίας 55-67 ετών που εργάζονται σε δημόσια νοσοκομεία και των οποίων οι συμβάσεις έληξαν τους προηγούμενους μήνες.

Brain Regain vs Digital Skills Gap – Έρευνα: Οι ψηφιακές δεξιότητες “όχημα” για τον επαναπατρισμό επιστημόνων

ΔΥΠΑ/ΟΑΕΔ: Χρηστικός οδηγός με ερωτήσεις και απαντήσεις

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) κ. Μιχάλης Γιαννάκος δήλωσε:

«Θέλουμε και εμείς με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε τον υπουργό Εργασίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος κράτησε το λόγο του και απέτρεψε να φύγουν από τα νοσοκομεία 1.200 μάχιμοι εργαζόμενοι αλλά και οι ίδιοι να διατηρήσουν τη δουλειά τους. Πραγματικά, συνάντησε πάρα πολλά εμπόδια, το διαπιστώσαμε στην πορεία, αλλά ξεπεράστηκαν και έγινε αυτό το ειδικό πρόγραμμα. Μακάρι να γίνουν και άλλες τέτοιες προσπάθειες γιατί τα νοσοκομεία θέλουν και άλλη ενίσχυση σε προσωπικό».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω