smart data

Σύντομα θα ανακοινωθεί η επόμενη γενιά του gov.gr το “AI gov.gr” – ποια χαρακτηριστικά θα έχει και πώς θα λειτουργεί!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σύντομα θα ανακοινωθεί η επόμενη γενιά του gov.gr το “AI gov.gr” – ποια χαρακτηριστικά θα έχει και πώς θα λειτουργεί!

Ανακοινώνεται σε λίγες ημέρες η επόμενη γενιά του gov.gr όπως δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου. Μάλιστα υπόσχεται ιδιαίτερα προηγμένες δυνατότητες με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Ειδικότερα, επισημαίνει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, δηλαδή το γεγονός ότι το gov.gr θα είναι εξοπλισμένο με ένα chatbot που με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης θα μπορεί να απαντά σε οτιδήποτε του ζητήσουμε σε σχέση με αυτό που ψάχνουμε.

Το AI gov.gr είναι μια νέα υπηρεσία του gov.gr που θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη και να παρέχει πιο ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες. Η υπηρεσία αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, αλλά έχουν ήδη αποκαλυφθεί ορισμένες λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας της. Προσωπικά δεδομένα – Οδηγός για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) για σχολεία και εκπαιδευτικούς

Δημοφιλή!!  Πρόγραμμα υπολογισμού μορίων και προυπηρεσίας αναπληρωτών/τριών: Νέα έκδοση!

Το AI gov.gr θα χρησιμοποιεί μια ποικιλία τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένης της μηχανικής μάθησης, της φυσικής γλώσσας και της επεξεργασίας εικόνας. Οι τεχνολογίες αυτές θα χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη μιας σειράς στόχων, μεταξύ των οποίων:

Αυτόματη αναγνώριση και επεξεργασία αιτημάτων: το AI gov.gr θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει και να επεξεργάζεται αυτόματα τα αιτήματα των χρηστών χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώνουν φόρμες ή να παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες.
Το AI gov.gr θα είναι σε θέση να αναπτύσσει εξατομικευμένες προτάσεις για υπηρεσίες και προϊόντα, με βάση τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του κάθε χρήστη. Online gaming / Όσα πρέπει να γνωρίζω! Το παιχνίδι θα πρέπει να είναι κατάλληλο για την ηλικία του παιδιού και να τίθεται χρονικό όριο ασχολίας.
Προστασία των προσωπικών δεδομένων: Το AI gov.gr θα χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Το AI gov.gr αναμένεται να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην εμπειρία των χρηστών του gov.gr. Η υπηρεσία θα κάνει τις συναλλαγές με το Δημόσιο πιο εύκολες, πιο γρήγορες και πιο εξατομικευμένες.

Δημοφιλή!!  Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ

Ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο / Νέος νόμος της ΕΕ για τη λογοκρισία: “παραπλανητικές” αναρτήσεις που θα διαγράφονται αμέσως ή καταστολή της διαφωνίας!

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω