email g920715428 1920 E-WALL

Ακρίβεια: Νέες ανατιμήσεις σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης / «μπλόκο» ετοιμάζει η κυβέρνηση με απαγόρευση προσφορών

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ακρίβεια: Νέες ανατιμήσεις σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης / «μπλόκο» ετοιμάζει η κυβέρνηση με απαγόρευση προσφορών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι πρώτες ανατιμήσεις της νέας χρονιάς σε περίπου 200 προϊόντα. Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου αναμένεται να αυξηθούν οι τιμές σε περίπου 100 προϊόντα σε ποσοστό που κατά μέσο όρο φτάνει το 6%. Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα ανατιμηθούν επιπλέον 100 προϊόντα σε ποσοστό που κατά μέσο όρο θα ανέλθει στο 7%.

Οι ανατιμήσεις αφορούν μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως φρέσκοι χυμοί, οδοντόβουρτσες, σοκολατοειδή, αλλαντικά, κρασιά, ελιές, τόνος, χαρουπάλευρο, τυριά, αναψυκτικά, καφές, μπίρες, βαλσαμικό ξύδι, μηλόξυδο, έτοιμες σαλάτες και φέτα.

Συνταξιοδοτικός Οδηγός Εκπαιδευτικών – 2023-2024

Δημοφιλή!!  Στήριξη της μητρότητας και της οικογένειας: : Νέα Μέτρα Στήριξης Οικογενειών

Ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο / Νέος νόμος της ΕΕ για τη λογοκρισία: “παραπλανητικές” αναρτήσεις που θα διαγράφονται αμέσως ή καταστολή της διαφωνίας!

Πίνακες με Καθαρές αποδοχές μόνιμων – νεοδιόριστων και αναπληρωτών!

Οι ανατιμήσεις αποδίδονται στην αύξηση του ενεργειακού κόστους, ωστόσο ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι δεν αποκλιμακώνονται αισθητά τους τελευταίους μήνες, παρά την μείωση των τιμών στις διεθνείς αγορές ενέργειας.

Νέες ανατιμήσεις έως 22% σε 200 προϊόντα

Νέο μέτρο για «μπλόκο» στις ανατιμήσεις με απαγόρευση προσφορών

Το υπουργείο Ανάπτυξης καταθέτει αύριο Πέμπτη στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση που θα απαγορεύει στους προμηθευτές που αυξάνουν τις τιμές των προϊόντων τους να κάνουν προσφορές και εκπτώσεις για 3 μήνες. Η ρύθμιση θα ισχύσει από την πρώτη ημέρα που οι αυξήσεις περάσουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ, ακόμα και αν οι προμηθευτές έχουν ανακοινώσει τις αυξήσεις πριν την ανακοίνωση της ρύθμισης.
Ο στόχος του μέτρου είναι να αποτρέψει τις ανατιμήσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί από προμηθευτές, όπως 200 περίπου προϊόντα μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Δημοφιλή!!  Προστατεύοντας τα παιδιά της Νισύρου: Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και Γονέων ζητούν σεβασμό στην ιδιωτικότητα των θυμάτων

 

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω