school E-WALL

Λειτουργικά κενά εκπαιδευτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2023-24

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Λειτουργικά κενά εκπαιδευτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2023-24.

Προκειμένου η Υπηρεσία μας να προβεί σε αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ΚΕΔΑΣΥ, σε ΣΜΕΑΕ και από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ για το διδακτικό έτος 2023-24, αφού ληφθούν υπόψη τα στοιχεία του ηλεκτρονικού συστήματος και οι αντικειμενικές ανάγκες λειτουργίας των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 7 του Ν.3848/2010, παρακαλούμε να συμπληρωθούν κατά περίπτωση οι επισυναπτόμενοι πίνακες (1 πίνακας για ΚΕΔΑΣΥ και 1 πίνακας με 2 φύλλα: Γενική παιδεία και ΣΜΕΑΕ) από τα ΚΕΔΑΣΥ και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αντίστοιχα, και στη συνέχεια να διαβιβαστούν στις οικείες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης προκειμένου να καταγραφεί η πρόταση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Δημοφιλή!!  Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Β'βάθμιας εκπαίδευσης στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του ΥΠΑΙΘΑ

Οι πίνακες θα παραμείνουν στα ΚΕΔΑΣΥ ή τις Διευθύνσεις Β/θμιας Εκπ/σης κατά περίπτωση και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις, και, εφόσον ζητηθούν, θα πρέπει να διαβιβαστούν άμεσα στην υπηρεσία μας για να γίνει αντιπαραβολή και έλεγχος των στοιχείων.

 

Τα λειτουργικά κενά/πλεονάσματα εκπαιδευτικού προσωπικού των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. θα καταχωριστούν από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ) ανά ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. στη διαδρομή: Διαχείριση → Εισαγωγή Κενών → Επιλογή ιδιότητας κενών: Αποσπάσεις ΚΕΔΑΣΥ.

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ [235.02 KB]

Δημοφιλή!!  Ενημερωτικό για τις Μετατάξεις Εκπαιδευτικών 2024-2025

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω