How Push Notifications In Websites Different From Mobile Apps Push Notifications 1280x720 1 E-WALL

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Α/ΘΜΙΑΣ – Β/ΘΜΙΑΣ – ΕΕΠ/ΕΒΠ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Α/ΘΜΙΑΣ – Β/ΘΜΙΑΣ – ΕΕΠ/ΕΒΠ
Σε αυτήν τη φάση υπάρχουν διαθέσιμοι μόνο οι εκκαθαρισμένοι πίνακες της Ειδικής Αγωγής και αναμένουμε στον επόμενο μήνα αυτούς των ΕΕΠ/ΕΒΠ και της Γενικής Αγωγής.
Στους πίνακές μας έχουν ενσωματωθεί νέες λειτουργίες και δεδομένα για καλύτερη βοήθεια και ενημέρωσή σας αλλά και επικοινωνία μαζί μας για τυχόν απορίες ή διορθώσεις.
Σας προτείνουμε να διαβάσετε πρώτα τον οδηγό μας βήμα-βήμα για να δείτε πως μπορείτε να βρίσκετε το όνομά σας πιο εύκολα (https://drive.google.com/…/1WVYLQBKDd8WYjCdVR2F…/view…).
Για τυχόν επικοινωνία μαζί μας για προβλήματα μπορείτε να ακολουθήσετε τον εξής σύνδεσμο (https://forms.gle/XXagP1gkvvT53kif6).
Υ.Γ1: Συμβουλεύουμε όλους τους συναδέλφους που ψάχνουν το όνομά τους στους πίνακες με το κινητό τους, να έχουν εγκατεστημένη κάποια εφαρμογή excel ώστε να υπάρχει το εργαλείο της αναζήτησης. Η πιο εύκολη και δωρεάν είναι αυτή της google (google sheets).
Υ.Γ2: Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας σιγουρευτείτε πρώτα ότι κάνατε σωστή αναζήτηση με το εργαλείο αναζήτησης και όπως δείχνει ο οδηγός μας.
Εκκαθαρισμένοι Πίνακες Α/θμιας: 
Εκκαθαρισμένοι Πίνακες Β/θμιας: 
Εκκαθαρισμένοι Πίνακες ΕΕΠ/ΕΒΠ:
Η ομάδα των εκκαθαριστών: Τάσιου Ιωάννης (ΠΕ70), Κλαπαδώρας Ηλίας (ΠΕ70), Χαλεπλίδου Θεογνωσία (ΠΕ79.01)
Δημοφιλή!!  Εδώ και τώρα πλήρης προστασία της μητρότητας για ΟΛΕΣ τις αναπληρώτριες

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Κύλιση προς τα επάνω