ταινιες E-WALL

Βήμα βήμα / Δωρεάν εργαλεία: Δημιουργία βίντεο για το τέλος της σχολικής χρονιάς!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οδηγοί για την δημιουργία βίντεο για το τέλος της σχολικής χρονιάς

Eργαλεία και οδηγούς για το πως μπορούμε μονοί μας ευκολά να φτιάξουμε μέσω εικόνων, διαφανειών και ήχων – μουσικής video.

Εγώ χρησιμοποιώ το Windows Movie Maker. 

Νέα εφαρμογή COSMOTE CHRONOS / Τα σπουδαιότερα μνημεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς ζωντανεύουν ξανά στο κινητό σας!

Έφτασε το τέλος της σχολικής χρονιάς, παρακάτω σας παραθέτω τα εργαλεία για την δημιουργία βίντεο παρουσιάσεων μέσω εικόνων των μαθητών μας, με τη δυνατότητα προσθήκης ήχου – μουσικής και επιπλέον διαφανειών που επιθυμούμε.

 

Παρακάτω παραθέτονται τα δωρεάν εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το υλικο που μπορείτε να το μοιραστείτε με τους μαθητές σας

 

Δημοφιλή!!  Εξ αποστάσεως σεμινάριο: Διαβάζοντας έργα της Άλκης Ζέη και της Ζωρζ Σαρή: Η ψηφιακή τέχνη στη διάθεση της λογοτεχνίας

Windows Movie Maker

Αν και το Movie Maker δεν υποστηρίζεται πλέον από τη Microsoft και έχει αντικατασταθεί από το Windows Video Editor και το Clipchamp στις τελευταίες εκδόσεις των Windows, υπάρχει η δυνατότητα κατεβάσματος και εγκατάστασης του αγαπημένου αυτού λογισμικού.

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ [559.21 KB]

 

How To Use Windows Movie Maker | STEP BY STEP For Beginners (FULL TUTORIAL + DOWNLOAD LINK)

 

Openshot

Το Openshot είναι ένα δωρεάν (open source) λογισμικό επεξεργασίας video, διαθέσιμο για Windows, macOS και Linux. Είναι μία εξαιρετική εναλλακτική για το Windows Movie Maker, το οποίο πλέον δεν υποστηρίζεται από την Microsoft, εξαιτίας του εύκολου interface του.

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ [495.76 KB]

 

OpenShot Video Editor - Tutorial for Beginners in 10 MINUTES!

 

Windows 10/11 Video Editor

Η Microsoft προσφέρει με τις τελευταίες εκδόσεις 10 & 11 των Windows μια εφαρμογή επεξεργασίας video, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει το Windows Movie Maker, το οποίο πλέον δεν υποστηρίζει. Η εφαρμογή αυτή βρίσκεται «κρυμμένη» στην εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας Microsoft Photos των Windows.

How to Use The Windows 11 Video Editor - FULL TUTORIAL GUIDE

 

 

CANVA – Δημιουργήστε τα πάντα: Βίντεο, Ψηφιακά Βιβλία, Εφημερίδες, Αφίσες, Newsletter, Infographics

Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε βίντεο με οποιονδήποτε, από οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Θα έχετε χιλιάδες έτοιμα επαγγελματικά πρότυπα για να ξεκινήσετε, όπως για επιδείξεις προϊόντων και βίντεο με οδηγίες, για αναρτήσεις στο Instagram και στο Facebook, για ροές στο TikTok και στο Twitch.

  1. Στην αρχική σελίδα του Canva κάτω από τη γραμμή αναζήτησης, κάντε κλικ στην επιλογή  Βίντεο.
  2. Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από τον τύπο βίντεο που θέλετε να δημιουργήσετε και πατήστε την επιλογή  Αναζήτηση σε πρότυπα για να δείτε διαθέσιμα πρότυπα.
  3. Για να δείτε σε προεπισκόπηση ένα πρότυπο, τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω του και πατήστε  που εμφανίζεται. Επιλέξτε Προεπισκόπηση αυτού του προτύπου.
  4. Για να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο, επιλέξτε Προσαρμογή αυτού του προτύπου. Έπειτα θα μεταφερθείτε στο πρόγραμμα επεξεργασίας

Αντικατάσταση βίντεο σε πρότυπα

Αναζητήστε τη συλλογή βίντεο που διαθέτουμε, ανεβάστε το δικό σας ή κάντε εγγραφή ενός βίντεο, για να αντικαταστήσετε τα βίντεο στο πρότυπο που έχετε επιλέξει. Για να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε στην ενότητα «Προσθήκη και αντικατάσταση βίντεο σε σχέδια».

Επεξεργασία βίντεο

Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο συγκεντρώνει πανίσχυρα εργαλεία βίντεο σε μια εύχρηστη δωρεάν πλατφόρμα. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε στο Canva, για να δημιουργήσετε έργα βίντεο που ξεχωρίζουν.

Σας αρέσουν τα βίντεο με εκπαιδευτικό υλικό;

Περιηγηθείτε στη λίστα αναπαραγωγής με τις οδηγίες του Design School για τη «Δημιουργία βίντεο με το Canva».

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω