cosmote chronos demo efarmogis E-WALL

Νέα εφαρμογή COSMOTE CHRONOS / Τα σπουδαιότερα μνημεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς ζωντανεύουν ξανά στο κινητό σας!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Με τη νέα εφαρμογή COSMOTE CHRONOS, δίνουμε ζωή στην ιστορία μας για να τη ζήσει όλος ο κόσμος.

Τώρα, τα σπουδαιότερα μνημεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς ζωντανεύουν ξανά, είτε βρίσκεσαι στον βράχο της Ακρόπολης είτε σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Η τεχνολογία του μέλλοντος φέρνει το σπουδαίο παρελθόν μας στο σήμερα, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες αιχμής Augmented και Virtual Reality και κάνοντας χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης με το δίκτυο 5G.

Η εφαρμογή COSMOTE CHRONOS λειτουργεί στα δίκτυα 4G & 5G όλων των παρόχων κινητής καθώς και σε WiFi, σε κινητές συσκευές iOS και Android που υποστηρίζουν ARKit και ARCore.

Δημοφιλή!!  Ψάχνετε για εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης; Το Toolify.ai σας έχει καλυμμένους!

Έτσι, μπορείς να θαυμάσεις τα μνημεία της Ακρόπολης, όπως ήταν στην αρχαιότητα, να μάθεις τα πάντα για την ιστορία τους και να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία μέσα από το κινητό ή το tablet σου.

Πώς η τεχνολογία επηρεάζει την εκπαίδευση / Κίνδυνοι & Επιπτώσεις / Συμβουλές για την ορθή χρήση!

Νέος οδηγός ασφάλειας των παιδιών στο Netflix για γονείς!!

Εκλογές 2023: Δεν ξέρεις τι να ψηφίσεις; Εφαρμογή What2Vote – Δείχνει τη θέση σας στο πολιτικό τοπίο!!

Εκλογές 2023: Social Media και προεκλογική εκστρατεία / Πώς επηρεάζουν τους Έλληνες ψηφοφόρους!

 

 

COSMOTE CHRONOS – Demo εφαρμογής
Περιήγηση στα μνημεία Χάρη στις τεχνολογίες Augmented και Virtual Reality, η εφαρμογή σού προσφέρει τη δυνατότητα να περιηγηθείς και να θαυμάσεις το εξωτερικό, αλλά και το εσωτερικό των μνημείων, όπως ήταν στην αρχαιότητα.
Είτε βρίσκεσαι πάνω στον βράχο της Ακρόπολης των Αθηνών, είτε βρίσκεσαι σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα, είτε στην άλλη άκρη της γης!
Γνώρισε την Κλειώ, την ψηφιακή βοηθό σου
Η Κλειώ είναι δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης και όταν βρίσκεσαι συνδεδεμένος σε 5G, μπορείς να τη ρωτήσεις ό,τι θες σχετικά με τα μνημεία, πατώντας μια φορά το πράσινο κουμπί με το μικρόφωνο και κάνοντας μία ερώτηση όσο μπορείς πιο καθαρά.
Προσπάθησε η ερώτησή σου να είναι συγκεκριμένη και να περιέχει μία λέξη κλειδί (όπως κίονες, άγαλμα, αέτωμα, δεξαμενή) για να σου απαντήσει με ακρίβεια και σε πραγματικό χρόνο, κάνοντας την ξενάγησή σου ακόμα πιο συναρπαστική.
Η εφαρμογή COSMOTE CHRONOS είναι διαθέσιμη στο Google play και το Apple store για κινητές συσκευές Αndroid και iOS που υποστηρίζουν ARCore και ARKit αντίστοιχα. Λειτουργεί στα δίκτυα 4G και 5G όλων των παρόχων κινητής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και σε WiFi. Είναι διαθέσιμη σε 2 γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά.

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω