φάκελος

Εκλογές: Εξαίρεση υπηρεσιακών μεταβολών – Υπεραριθμίες, μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ και οριστικές τοποθετήσεις νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εκλογές: Εξαίρεση υπηρεσιακών μεταβολών – Υπεραριθμίες, μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ και οριστικές τοποθετήσεις νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

Όπως μας ενημέρωσε με δημοσίευση του ο Φασφαλής Νίκος, Αιρετός ΚΥΣΠΕ

Δε θα υπάρξει Προσωρινό πάγωμα των υπηρεσιακών μεταβολών και το ΥΠΑΙΘ θα καταθέσει αίτημα εξαίρεσης των υπηρεσιακών μεταβολών από τις απαγορεύσεις του Νόμου.

Η εξαίρεση αφορά υπεραριθμίες, μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ και οριστικές τοποθετήσεις νεοδιόριστων εκπαιδευτικών 2022 κτλ.

Εκλογές 2023: Δεν ξέρεις τι να ψηφίσεις; Εφαρμογή What2Vote – Δείχνει τη θέση σας στο πολιτικό τοπίο!!

Παρακάτω παραθέτω τη δημοσίευση:

Σας ενημερώνω ότι, όπως μου έγινε γνωστό, από το Υπουργείο Παιδείας ετοιμάστηκε για κατάθεση αίτημα εξαίρεσης των υπηρεσιακών μεταβολών από τις απαγορεύσεις του Νόμου που προβλέπονται λόγω εκλογών.

Εκλογές 2023: Ερωτήσεις και απαντήσεις που ενδιαφέρουν όλους τους Πολίτες (σώματα ασφαλείας & δημοσίους υπαλλήλους)!

Βέβαια από τη μεριά του το ΥΠΑΙΘ είχε φροντίσει να ενημερώσει με το παρακάτω μήνυμα τις διευθύνσεις:

Το ΥΠΑΙΘ ενημέρωσε τις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ότι σταματούν όλες οι διαδικασίες των υπηρεσιακών μεταβολών μέχρι τη σύσταση της υπηρεσιακής Κυβέρνησης.

Για το χρονοδιάγραμμα των αιτήσεων – δηλώσεων υπεραριθμιών, μεταθέσεων και οριστικών τοποθετήσεων, θα υπάρξει ενημέρωση σύντομα!

Αναμένουμε!! 

Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω