Προκηρύξεις γενικής: Έτοιμες για το Εθνικό Τυπογραφείο οι δύο προκηρύξεις

Έτοιμες να «φύγουν» για το Εθνικό Τυπογραφείο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του proson.gr, οι δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που θα «ανοίξουν» τους πίνακες εκπαιδευτικών γενικής παιδείας.

Σύμφωνα με έγγραφο της Αρχής που έχει στην κατοχή του το proson.gr, οι δύο προκηρύξεις θα έχουν αριθμό 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 και θα απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς και δασκάλους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Έχουμε γράψει και σε παλαιότερο αποκλειστικό ρεπορτάζ πως στόχος του ΑΣΕΠ είναι να εκδώσει τις δύο προκηρύξεις τους πρώτους δύο μήνες του Ιανουαρίου ώστε στη συνέχεια να «τρέξουν» με γοργούς ρυθμούς οι διαδικασίες και οι πρώτοι πίνακες (προσωρινοί) να είναι έτοιμοι την άνοιξη του 2023.

Βάσει των προσωρινών πινάκων αναμένεται να προκύψουν οι προσλήψεις αναπληρωτών γενικής παιδείας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση την επόμενη σχολική χρονιά.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν πληροφορίες από τον Οκτώβριο που αναφέρουν ότι το υπουργείο Παιδείας έχει ζητήσει από το ΑΣΕΠ να έχει έτοιμους τους νέους, προσωρινούς έστω, πίνακες γενικής παιδείας μέχρι τον Μάιο του 2023.

Πηγές του ΑΣΕΠ αναφέρουν ότι ο στόχος αυτός είναι εφικτός και ότι αν εκδοθούν οι προκηρύξεις μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου είναι δυνατόν να έχουμε τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών προς τα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου του 2023.

Καθαρά ποσά των μόνιμων εκπαιδευτικών (πίνακας) – Ποιες κρατήσεις καταργούνται από 1/1/2023 στη μισθοδοσία για αναπληρωτές & μόνιμους εκπαιδευτικούς

Από τους νέους πίνακες οι προσλήψεις το 2023 – 2024

Να σημειωθεί ότι από τους πίνακες νέους αυτούς θα προκύψουν οι αναπληρωτές γενικής παιδείας στα σχολεία όλης της χώρας την επόμενη σχολική χρονιά, αφού οι υφιστάμενοι πίνακες ισχύουν μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

proson.gr

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo