How Push Notifications In Websites Different From Mobile Apps Push Notifications 1280x720 1 E-WALL

Καταγγελία Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων του ΥΠΑΙΘ: Μηνύματα 5:00 τα ξημερώματα στους Διευθυντές Εκπαίδευσης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων του υπ. Παιδείας καταγγελει μηνύματα 5:00 τα ξημερώματα στους Διευθυντές Εκπαίδευσης

Καταγγελία Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων του ΥΠΑΙΘ: Μηνύματα 5:00 τα ξημερώματα στους Διευθυντές Εκπαίδευσης

H επιστολή

κ. Υπουργέ,

Όταν ο Γενικός Γραμματέας κ. Κόπτσης, εν είδει νυχτοφύλακα,  στέλνει στις 5:00 τα ξημερώματα  του Σαββάτου μήνυμα μέσω what’s up, στους Διευθυντές Εκπαίδευσης, για να τους ενημερώσει για την διαδικασία και για τις ημερομηνίες εκκίνησης της  επιλογή των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και οι Διευθυντές Εκπαίδευσης πετάγονται από τα κρεβάτια τους, φοβούμενοι για επιστράτευση, τότε μιλάμε για μία άνευ προηγουμένου διοικητική, υπηρεσιακή και ιεραρχική εμμονικότητα.

 

Όταν έχουν περάσει 4 άπρακτοι μήνες ώστε να ετοιμαστεί η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων, και μάλιστα επί αμοιβή και μάλιστα από ιδιώτη, αλήθεια γιατί δεν πιέσατε αυτόν να συντομεύσει, όταν χρειάστηκε να αλλάξετε τον δικό σας Νόμο για τα Συμβούλια Επιλογής ώστε να προχωρήσει η διαδικασία, όταν επί 2 μήνες προσπαθείτε να τα συγκροτήσετε είτε παρακαλώντας, είτε ασκώντας πιέσεις, και «θυμάστε» να εκκινήσετε  την διαδικασία της  επιλογή των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, εν μέσω εορτών, τότε μιλάμε για μία άνευ προηγουμένου διοικητική, υπηρεσιακή και ιεραρχική ανικανότητα.

Δημοφιλή!!  ΔΟΕ/ΟΛΜΕ παραδίνονται αρνούμενες να επαναπροκηρύξουν Απεργία/Αποχή - Επαναπροκήρυξη ΤΩΡΑ από Συλλόγους/ΕΛΜΕ

Όταν εσείς  δημιουργήσατε έναν εκτρωματικό νόμο για τις επιλογές των  στελεχών εκπαίδευσης, πέσατε  έξω σε όλα τα χρονοδιαγράμματα σας για τις επιλογές των Διευθυντών Εκπαίδευσης,  πέσατε έξω σε κάθε χρονοδιάγραμμα σας για τις επιλογές των Συμβούλων Εκπαίδευσης, και επιχειρείτε  τώρα εν μέσω εορτών να εκκινήσετε εκβιαστικά την διαδικασία επιλογής των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, προτρέποντας μάλιστα ο κ. Κόπτσης τους Διευθυντές Εκπαίδευσης ακόμη και να αναστείλουν τις άδειες των υπαλλήλων, και να  καθορίσετε ένα εξωπραγματικό  χρονοδιάγραμμα για τις επιλογές αυτές, το οποίο σας δηλώνουμε ότι εκ προοιμίου θα αποτύχει, αλλά μπορεί να επιφέρει και παραιτήσεις από τα Συμβούλια Επιλογής , τότε μιλάμε για  μία άνευ προηγουμένου διοικητική, υπηρεσιακή και ιεραρχική εμπάθεια.

Εμπάθεια και στοχοποίηση κατά των  διοικητικών υπαλλήλων  του Υπουργείου Παιδείας και των Περιφερειακών Υπηρεσιών, την οποία ο κ. Κόπτσης  έχει εκδηλώσει   ακόμη και για την υπηρεσιακή τους εκπαίδευση, την οποία οφείλει  το Υπουργείο και να παρέχει και να διευκολύνει, αρνούμενος να υπογράψει τις άδειες υπηρεσιακής εκπαίδευσης  που έχει εγκρίνει το ΚΥΣΔΙΠ, εδώ και δύο μήνες. Προφανώς δεν θέλει να λείπει υπάλληλος από την Υπηρεσία, να δουλεύει νυχθημερόν ακόμη και τα Σάββατα,  για να συμβάλλει στην πραγμάτωση  των δικών του επιδιώξεων.

Η μόνη λέξη που αξίζει είναι ντροπή, όταν οι υπάλληλοι του Υπουργείου και ειδικά των Περιφερειακών Υπηρεσιών εδώ και χρόνια, δουλεύουν ατελείωτες ώρες για να διεκπεραιώσουν με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία τις εξόχως   απαιτητικές εργασίες της διοίκησης, και μάλιστα κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες εξαιτίας της διαχρονικής αδιαφορίας των Πολιτικών Ηγεσιών του ΥΠΑΙΘ, συμπεριλαμβανομένης και της δικής σας,  και ιδιαίτερα τώρα με τους πολύμηνους ανεδαφικούς σχεδιασμούς του κ. Κόπτση και  τις ασφυκτικές προθεσμίες των εγκυκλίων του, που έχουν οδηγήσει Υπηρεσίες και υπαλλήλους στα όρια της αντοχής τους, και μέσα λοιπόν σε αυτό το κλίμα να επιχειρείται  και ο περιορισμός  του δικαιώματος στην άδεια και στην αποσυμφόρηση.

Δημοφιλή!!  Απογευματινή διαδήλωση στον Πειραιά ενάντια στις μεσαιωνικές διώξεις συνδικαλιστών εκπαιδευτικών και την τρομοκρατία

Αυτές και άλλες  αρνητικές πρακτικές έχουν εμφιλοχωρήσει εδώ και μήνες σε κάθε διοικητική, υπηρεσιακή και ιεραρχική διαδικασία που εκπορεύεται από το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα.

Κ. Υπουργέ,

Σας υπενθυμίζουμε ότι και  πέρυσι τέτοια εποχή είχε τεθεί αντίστοιχο ζήτημα με την εκκίνηση της επιλογής των Διευθυντών Εκπαίδευσης και τότε πρυτάνευσε η κοινή λογική και άρχισε η  διαδικασία αμέσως μετά τις γιορτές, παίρνοντας μάλιστα και δεκαήμερη παράταση.

Αυτή  την κοινή λογική επικαλούμαστε και σήμερα και σας ζητάμε να εκκινήσει η διαδικασία επιλογής των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων, αμέσως μετά τις γιορτές .

Πάντως, σας υπενθυμίζουμε ότι στην Διοίκηση δεν έχετε επιδείξει καμία τέτοια σπουδή για την έναρξη της επιλογής των διοικητικών Διευθυντών και των Προϊσταμένων τόσο της Κεντρικής Υπηρεσίας, όσο και των Περιφερειακών Υπηρεσιών, αν και η τελευταία φορά που είχαν επιλεγεί διοικητικοί  Διευθυντές ήταν το 2010 και Προϊστάμενοι πχ στην Κεντρική Υπηρεσία το 2009.
Σίγουρα όλα είναι θέμα, εκλογικών στοχεύσεων,  ψήφων και εκλογικών πελατειών.

Δημοφιλή!!  Ανακοινώθηκαν οι κενές θέσεις για τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία 2024-2025

Επίδομα-Μπόνους δύο μισθοί σε 50.000 δημοσίους υπαλλήλους – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                                               ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω