ΑΣΕΠ: Ανοίγουν οι πίνακες γενικής το 2023 με 4 προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Όπως σας ενημερώσαμε και εμείς πρώτοι με άρθρο μας :  ανοίγουν οι πίνακες γενικής αγωγής μέσα στο 23, με δικιές μας πληροφορίες θα είναι γύρω στο Φεβρουάριο.

 

Προκήρυξη ΑΣΕΠ Γενικής Αγωγής – Τι θα γίνει με τους διορισμούς – Ίδρυση νέων Τ.Ε.

 

Σύμφωνα και με το Proson.gr μετα το e-wall: Εντός του 2023 θα εκδοθούν από το ΑΣΕΠ οι τέσσερις προκηρύξεις για τους εκπαιδευτικούς γενικής παιδείας.

Το ΑΣΕΠ,  σε έγγραφο που δημοσίευσε χθες φαίνεται πως οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει.

 

Σε επεξεργασία έχει το ΑΣΕΠ, τα σχέδια των τεσσάρων προκηρύξεων του υπουργείου Παιδείας που θα διαμορφώσουν τους νέους πίνακες γενικής παιδείας των εκπαιδευτικών. Οι προκηρύξεις θα έχουν του αριθμούς 1ΓΕ/2023, 2ΓΕ/2023, 3ΓΕ/2023 και 4ΓΕ/2023 και αναμένεται να εκδοθούν εντός του 2023.

 

Το υπουργείο Παιδείας έχει ζητήσει από το ΑΣΕΠ να έχει έτοιμους τους νέους, προσωρινούς έστω, πίνακες γενικής παιδείας μέχρι τον Μάιο του 2023.

 

Σε κάθε περίπτωση, για έτοιμους πίνακες αρχες Αυγουστου του 2023, το ΑΣΕΠ θα πρέπει να εκδώσει τις τέσσερις αυτές προκηρύξεις (1ΓΕ-4ΓΕ/2023στις αρχές του επόμενου έτους.

 

Χιλιάδες είναι οι εκπαιδευτικοί περιμένουν το άνοιγμα των πινάκων για να μπορέσουν να προσθέσουν τυχόν πρόσθετα προσόντα που έχουν αποκτήσει την τελευταία τριετία

Με το άνοιγμα των πινάκων οι εκπαιδευτικοι θα μπορούν:

  1. Να συμμετάσχουν στην προκήρυξη νέοι εκπαιδευτικοί που αποφοίτησαν πρόσφατα
  2. Να προσθέσουν τα «προσόντα» που έχουν αποκτήσει ώστε να «ανέβουν» στον πίνακα μοριοδότησης
  3. Να ενταχθούν και να διδάξουν ξανά στα σχολεία, σε περίπτωση που είχαν αποκλειστεί λόγω λάθους, από τους πίνακες που είναι σε ισχύ
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo