Σχετικά με την απαλλαγή από εφημερίες των εκπ/κών των Τμημάτων Ένταξης στις σχολικές μονάδες που λειτουργεί Ε.Δ.Υ. – Κατάργηση όλης της άχρηστης γραφειοκρατίας – Σχολικά γεύματα

Θεωρούμε πώς καμία λογική δεν έχει η πλήρης απαλλαγή από τις εφημερίες, για όλη την εβδομάδα, των εκπαιδευτικών των Τμημάτων Ένταξης στις σχολικές μονάδες που λειτουργεί Ε.Δ.Υ..
Προτείνουμε η σχετική διάταξη της παραγράφου 9 του άρθρου 2 της ΥΑ με Αριθμ. 134960 /Δ3/22-10-2021( ΦΕΚ 5009 Β/27-10-2021) να αναδιατυπωθεί ως εξής:
“9. Τα μέλη της Ε.Δ.Υ. των περ. β΄, γ΄ και δ΄ μετέχουν ισότιμα στις δραστηριότητες και τις διαδικασίες του Συλλόγου Διδασκόντων της σχολικής μονάδας στην οποία υπηρετούν.
Για τα γενικότερα υπηρεσιακά θέματα του προσωπικού των Ε.Δ.Υ. ακολουθούνται οι διατάξεις για το προσωπικό της σχολικής μονάδας όπου είναι τοποθετημένοι. Απαλλάσσονται από συμμετοχή σε εφημερίες ή άλλα διοικητικά καθήκοντα στη σχολική τους μονάδα, που παρεμποδίζουν το έργο τους στην Ε.Δ.Υ, την ημέρα που αυτή λειτουργεί.”
Ένωση Διευθυντών/ντριών προς Υ.ΠΑΙ.Θ.: Κατάργηση όλης της άχρηστης γραφειοκρατίας ΤΩΡΑ!
1. Ό,τι στοιχεία είναι καταχωρημένα στο Myschool από τις σχολικές μονάδες να αντλούνται από εκεί και να μην ζητούνται να υποβάλλονται εντύπως από αυτές.
2. Όλα τα βιβλία των σχολικών μονάδων να τηρούνται με ψηφιακό τρόπο, όπως προβλέπεται από το άρθρο 20 του ΠΔ 79/2017, αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ.
3. Κατάργηση των έντυπων παρουσιολογίων των αναπληρωτών ΕΣΠΑ.
4. Ψηφιοποίηση όλης της διαδικασίας χορήγησης αδειών με κατάργηση όλων των εντύπων.
308511791_2179372655567949_570564673809485033_n Σχετικά με την απαλλαγή από εφημερίες των εκπ/κών των Τμημάτων Ένταξης στις σχολικές μονάδες που λειτουργεί Ε.Δ.Υ. - Κατάργηση όλης της άχρηστης γραφειοκρατίας - Σχολικά γεύματα

Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών-ντριών

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo