email g4a6342678 1920 E-wall

Πρόγραμμα & Εξεταστικά Κέντρα Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και Ειδικών/Μουσικών Μαθημάτων 2025

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνονται:Α1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΓΕΛ ΕΤΟΥΣ 2025

ΗΜΕΡΑΗΜΕΡ/ΝΙΑΜΑΘΗΜΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
(Ο.Π.= Ομάδα Προσανατολισμού)
ΤΡΙΤΗ9-9-2025– ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ10-9-2025– ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

– ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

– ΒΙΟΛΟΓΙΑ

Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

+ Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ

Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ11-9-2025– ΛΑΤΙΝΙΚΑ

– ΧΗΜΕΙΑ

– ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

+ Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ12-9-2025– ΙΣΤΟΡΙΑ

-ΦΥΣΙΚΗ

– ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

+ Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 16.00 μ.μ. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες.

Οι υποψήφιοι των εσπερινών λυκείων, ανεξαρτήτως της κατηγορίας με την οποία επέλεξαν να εξεταστούν στις εξετάσεις της τακτικής εξεταστικής περιόδου, συμμετέχουν στις επαναληπτικές εξετάσεις μαζί με τους υποψηφίους των ημερησίων λυκείων. Εξετάζονται στην ίδια ύλη και θέματα με τους υποψηφίους των ημερησίων λυκείων και διεκδικούν τις ίδιες με αυτούς θέσεις.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο.

Α2. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΕΛ ΕΤΟΥΣ 2025

1) Εξεταστικά Κέντρα ορίζονται σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, στην Αττική, ως Εξεταστικό Κέντρο, ορίζεται το 5ο ΓΕΛ Ηλιούπολης της Διεύθυνσης Δ.Ε. Α΄ Αθήνας (Αλ. Παπαναστασίου 12, Τ.Κ. 16341, Ηλιούπολη, τηλ. 210-9915302) και στη Θεσσαλονίκη, ως Εξεταστικό Κέντρο, ορίζεται το 23ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης «Ιωάννης Χατζούδης» της Διεύθυνσης Δ.Ε. Ανατ. Θεσσαλονίκης (Κασσάνδρου 17-19, Τ.Κ. 54632, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-278100).

2) Η κατανομή των υποψηφίων στα δύο εξεταστικά κέντρα έχει ως ακολούθως:

i)  οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις σε ΕΕΔΔΕ των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπαίδευσης Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Ιονίου και Αττικής θα εξεταστούν στο Ε.Κ. της Αττικής,

ii)  οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις σε ΕΕΔΔΕ των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπαίδευσης Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης θα εξεταστούν στο Ε.Κ. της Θεσσαλονίκης.

3) Όλοι οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ έτους 2025, για τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Ομάδων Προσανατολισμού, θα εξεταστούν στο 9ο Γυμνάσιο Ιλίου της Διεύθυνσης Δ.Ε. Γ΄Αθήνας (Ποσειδώνος 25, Τ.Κ. 13122 Ίλιον, τηλ. 210-2624466).

 

 

Β1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ & ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2025 ΓΙΑ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ

 

ΗΜΕΡΑΗΜΕΡ/ΝΙΑΜΑΘΗΜΑΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ13-9-2025ΙΣΠΑΝΙΚΑ

ΙΤΑΛΙΚΑ

12:00 μ.μ.

16:00 μ.μ.

ΔΕΥΤΕΡΑ15-9-2025ΑΓΓΛΙΚΑ16:00 μ.μ.
ΤΡΙΤΗ16-9-2025ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ16:00 μ.μ.
ΤΕΤΑΡΤΗ17-9-2025ΓΑΛΛΙΚΑ16.00 μ.μ.
ΠΕΜΠΤΗ18-9-2025ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ13:30μ.μ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ19-9-2025ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ13:30 μ.μ.
ΣΑΒΒΑΤΟ20-9-2025ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ16:00 μ.μ.
ΔΕΥΤΕΡΑ22-9-2025ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ16:00 μ.μ.

Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:

– των ξένων γλωσσών είναι τρεις (3) ώρες,

– των  Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,

– για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία» η εξέταση συνολικά έχει διάρκεια τρεις (3) ώρες και τριάντα (30΄) λεπτά.

– για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία», η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί  4΄ έως 6΄ λεπτά για κάθε υποψήφιο.

 

 

Β2. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΓΕΛ & ΕΠΑΛ ΕΤΟΥΣ 2025

 

1) Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων ορίζονται σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, στην Αττική, ως Εξεταστικό Κέντρο Ειδικών Μαθημάτων, ορίζεται το 5ο ΓΕΛ Ηλιούπολης της Διεύθυνσης Δ.Ε. Α΄ Αθήνας (Αλ. Παπαναστασίου 12, Τ.Κ. 16341, Ηλιούπολη, τηλ. 210-9915302) και στη Θεσσαλονίκη, ως Εξεταστικό Κέντρο Ειδικών Μαθημάτων, ορίζεται το 23ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης «Ιωάννης Χατζούδης» της Διεύθυνσης Δ.Ε. Ανατ. Θεσσαλονίκης (Κασσάνδρου 17-19, Τ.Κ. 54632, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-278100).

2) Η κατανομή των υποψηφίων στα δύο εξεταστικά κέντρα Ειδικών Μαθημάτων έχει ως ακολούθως:

i) οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε ΕΕΔΔΕ των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπαίδευσης Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Ιονίου και Αττικής θα εξεταστούν στο Ε.Κ. Ειδικών Μαθημάτων της Αττικής, για όλα τα ειδικά μαθήματα εκτός των μουσικών μαθημάτων.

ii) οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε ΕΕΔΔΕ των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπαίδευσης Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης θα εξεταστούν στο Ε.Κ. Ειδικών Μαθημάτων της Θεσσαλονίκης, για όλα τα ειδικά μαθήματα εκτός των μουσικών μαθημάτων.

3) Όλοι οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2025, για τα Ειδικά μαθήματα, εκτός των μουσικών μαθημάτων, θα εξεταστούν στο 50ο Γυμνάσιο Αθηνών της Διεύθυνσης Δ.Ε. Α΄ Αθήνας (Χατζηαποστόλου 74-76 και Δόρδου, Τ.Κ. 10443, Αθήνα, τηλ.210-5136686).

Β3. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ «ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ» & «ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ» ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ ΕΤΟΥΣ 2025

1) Εξεταστικό κέντρο για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» ορίζεται στην Αττική, το Μουσικό Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Ιλίου της Διεύθυνσης Δ.Ε. Γ’ Αθήνας  (Πετρακογιώργη 1, Τ.Κ. 13122 Ίλιον, τηλ. 210-2384855 και 210-2384479), στο οποίο θα εξεταστούν  όλοι οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

2) Για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία», οι εξετάσεις για όλους τους υποψηφίους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ συμπεριλαμβανομένων και όλων των υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, θα διενεργηθούν στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, οδός Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 15180  Μαρούσι.

 

Γ. Ως προθεσμία διεξαγωγής επαναληπτικής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων ΓΕΛ & ΕΠΑΛ για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδ. έτους 2025-2026 ορίζουμε το διάστημα από τη Δευτέρα 15-9-2025 μέχρι και τη Δευτέρα 22-9-2025. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στην αρμόδια Επιτροπή υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, προκειμένου να δηλώσουν τις ημέρες συμμετοχής στις πρακτικές δοκιμασίες.

Δ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ

1. Κατά την εξέταση στο «Ελεύθερο Σχέδιο», δίνεται στους υποψηφίους κατάλληλο χαρτί σχεδίασης, του οποίου οι εξωτερικές διαστάσεις είναι 50 Χ 70 εκ. και οι εσωτερικές διαστάσεις, στις οποίες γίνεται η σχεδίαση, 50 Χ 50 εκ.. Ο κάθε υποψήφιος πρέπει να έχει μαζί του στις εξετάσεις πινακίδα σχεδίασης, σε διαστάσεις ανάλογες με το χαρτί σχεδίασης. Η σχεδίαση γίνεται με μολύβια. Ο υποψήφιος πρέπει να έχει μαζί του, εκτός από την πινακίδα, μολύβια μαλακά και σκληρά, γομολάστιχα, ξύστρα. Επίσης, επιτρέπεται η χρήση βελόνας μετρήματος και νήματος στάθμης, ενώ δεν επιτρέπεται η χρήση οργάνων σχεδίασης και η χρήση σπρέι.

2. Κατά την εξέταση στο «Γραμμικό Σχέδιο», δίνεται στους υποψηφίους κατάλληλο χαρτί σχεδίασης, του οποίου οι εξωτερικές διαστάσεις είναι 50 Χ 70 εκ. και οι εσωτερικές διαστάσεις, στις οποίες γίνεται η σχεδίαση, είναι 50 Χ 58 εκ.. Ο κάθε υποψήφιος πρέπει να έχει μαζί του στις εξετάσεις πινακίδα σχεδίασης με παραλληλογράφο ή «ταυ», σε διαστάσεις ανάλογες με το χαρτί σχεδίασης καθώς και τα απαραίτητα για τη σχεδίαση όργανα και υλικά, δηλαδή πρόχειρο χαρτί σχεδίασης (ρυζόχαρτο ή άλλο), τρίγωνα σχεδίασης, κοινό υποδεκάμετρο και τα λοιπά αναγκαία μέσα σχεδίασης (διαβήτη, καμπυλόγραμμο, γομολάστιχα, ασπίδα σβησίματος, ξύστρα – καμπάνα κλπ.).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να φέρουν μαζί τους μολύβια (μηχανικά κλπ.) διαφορετικής σκληρότητας και πενάκια μαύρης μελάνης (ραπιδογράφοι, μαρκαδοράκια κλπ.) για σχεδίαση γραμμών με διαφορετικά πάχη. Επισημαίνεται ότι, είτε πρόκειται για τελική σχεδίαση με μελάνη είτε πρόκειται για τελική σχεδίαση με μολύβι, θα πρέπει οι υποψήφιοι να επιτύχουν τις κατάλληλες διαβαθμίσεις πάχους και έντασης γραμμών ανάλογα με την κλίμακα του σχεδίου και σύμφωνα με τους κανόνες της ορθής σχεδίασης. Επίσης οι υποψήφιοι μπορούν να χρησιμοποιούν μεγεθυντικό φακό.

Απαγορεύεται οι υποψήφιοι να χρησιμοποιούν ειδικά βοηθητικά συστήματα σχεδίασης, όπως ειδικά εκτυπωτικά μηχανήματα γραφής και σχεδίασης γραμμάτων, ζελατίνες και μεταλλικά στοιχεία τυποποιημένων γραμμάτων και σχημάτων (στένσιλ), αυτοκόλλητα γράμματα ή γραμμοσκιάσεις (φύλλα ράστερ, λετρασέτ κλπ.), κλιμακόμετρα (υποδεκάμετρα με διάφορες κλίμακες μέτρησης 1:20, 1:50, 1:100 κλπ.), μοιρογνωμόνια καθώς και αριθμομηχανές.

Ε. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ»

Οι υποψήφιοι που προσέρχονται για εξέταση στο μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τα μουσικά όργανα στα οποία θα εξεταστούν, εκτός από τα μουσικά όργανα πιάνο και ευρωπαϊκά κρουστά, τα οποία θα υπάρχουν στο χώρο εξέτασής τους.

Για την εξέταση των έργων των α) «Κλασική, Δυτικοευρωπαϊκή μουσική», β) «Τζαζ και Δημοφιλής μουσική» ειδών μουσικής, καθώς και των έργων Βυζαντινής Ψαλτικής του είδους «Λαϊκή – Παραδοσιακή Μουσική και Βυζαντινή Ψαλτική», οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα χρήσης δικής τους παρτιτούρας κατά την εκτέλεση. Οι εξεταζόμενοι της «Κλασικής, Δυτικοευρωπαϊκής Μουσικής» και της «Βυζαντινής Ψαλτικής» υποχρεούνται να παραδώσουν αντίγραφο της παρτιτούρας τους (μέσω ενός επιτηρητή) στους εξεταστές.

Σημειώνεται ότι για το είδος «Τζαζ και Δημοφιλής Μουσική», εάν υπάρχει παρτιτούρα, θα είναι απλά ένας ενδεικτικός οδηγός, ο οποίος θα πρέπει να παραδοθεί στην επιτροπή. Δεν θα πρέπει να περιέχεται γραμμένος αυτοσχεδιασμός.

Οι υποψήφιοι κατά την εξέτασή τους δεν θα πρέπει να φέρουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, για την εξέταση των έργων της Μονωδίας της «Κλασικής, Δυτικοευρωπαϊκής μουσικής» προβλέπεται χρήση πιανιστικής συνοδείας, χωρίς να έχει προηγηθεί πρόβα μεταξύ υποψηφίου και πιανίστα. Για την εξέταση φωνητικής τέχνης της «Τζαζ και Δημοφιλούς μουσικής» και της «Λαϊκής – Παραδοσιακής μουσικής και Βυζαντινής Ψαλτικής», προβλέπεται η χρήση πιάνου ή διαπασών για την τονοδότηση της φωνής.

Μια γενιά σε απόγνωση: Εξωφρενικές οι τιμές των φοιτητικών ενοικίων

Καιρός: Έρχονται έντονες βροχές την Κυριακή – Προειδοποίηση Κολυδά για ισχυρούς ανέμους έως 7 μποφόρ

Καιρός: Έρχονται έντονες βροχές την Κυριακή – Προειδοποίηση Κολυδά για ισχυρούς ανέμους έως 7 μποφόρ

Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, με έντονες βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας ...
/ / Βροχές, Καιρός
Πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα από 2 έως 6 Νοεμβρίου – Αναλυτικά τα ποσά και οι δικαιούχοι

Πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα από 2 έως 6 Νοεμβρίου – Αναλυτικά τα ποσά και οι δικαιούχοι

Συνολικά 73,35 εκατομμύρια ευρώ θα καταβληθούν σε 86.661 δικαιούχους από τον e-ΕΦΚΑ και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) κατά το ...
/ / e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ, Πληρωμές
Καύσιμα: Παράταση της επιδότησης έως τις 15 Νοεμβρίου – Πόσο μειώνονται οι τιμές σε βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης

Καύσιμα: Παράταση της επιδότησης έως τις 15 Νοεμβρίου – Πόσο μειώνονται οι τιμές σε βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης

Παράταση έως και τις 15 Νοεμβρίου 2026 παίρνουν οι επιδοτήσεις στα καύσιμα, με την κυβέρνηση να διατηρεί αμετάβλητο το ύψος ...
Ορκίστηκαν οι νέοι Μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης παρουσία της Σοφίας Ζαχαράκη – Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής και στις τρεις Μουφτείες της Θράκης

Ορκίστηκαν οι νέοι Μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης παρουσία της Σοφίας Ζαχαράκη – Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής και στις τρεις Μουφτείες της Θράκης

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης και διορισμού των νέων Μουφτήδων στις τρεις Μουφτείες της Θράκης, μετά την ορκωμοσία των νέων Μουφτήδων ...
ΙΕΠ: Νέες αποσπάσεις εκπαιδευτικών τετραετούς διάρκειας – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

ΙΕΠ: Νέες αποσπάσεις εκπαιδευτικών τετραετούς διάρκειας – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Διαβίβαση Ανακοίνωσης-Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για αποσπάσεις εκπαιδευτικών τετραετούς διάρκειας σε θέσεις επιστημονικού προσωπικού στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) Διαβίβαση Ανακοίνωσης-Πρόσκλησης ...
/ / ΙΕΠ, ΙΕΠ
Σημείο ΑΣΕΠ σε τοίχο

ΑΣΕΠ 1Κ/2026: Ξεκινούν οι ενστάσεις για τις 21 θέσεις εκπαιδευτικών στις ΣΑΕΚ Τουρισμού – Οι προθεσμίες και το παράβολο των 50 ευρώ

Ανακοινώθηκε από το ΑΣΕΠ η έναρξη της διαδικασίας υποβολής ενστάσεων για την Προκήρυξη 1/2026 του Υπουργείου Τουρισμού, που αφορά την ...
Ψηφιακό Φροντιστήριο 2026-2027: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες κατάταξης υποψηφίων αναπληρωτών εκπαιδευτικών – Όλες οι ειδικότητες και οι βαθμολογίες

Ψηφιακό Φροντιστήριο 2026-2027: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες κατάταξης υποψηφίων αναπληρωτών εκπαιδευτικών – Όλες οι ειδικότητες και οι βαθμολογίες

Πίνακες Κατάταξης υποψηφίων προσωρινών αναπληρωτών/τριών εκπαιδευτικών για πρόσληψη στο Ψηφιακό Φροντιστήριο για το σχολικό έτος 2026–2027 Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και ...
Έπεσαν οι σοβάδες, τραυματίστηκαν παιδιά, αλλά διώκονται 24 εκπαιδευτικοί! – Η σκληρή απάντηση του Συλλόγου στη διεύθυνση

Έπεσαν οι σοβάδες, τραυματίστηκαν παιδιά, αλλά διώκονται 24 εκπαιδευτικοί! – Η σκληρή απάντηση του Συλλόγου στη διεύθυνση

 Πόρτο Ράφτη: Απαντήσεις ζητά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών για τις διώξεις των 24 εκπαιδευτικών – «Το ταβάνι έπεσε, τα παιδιά τραυματίστηκαν, ...
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών, Μουσικά Σχολεία

Γαλλία: Αν οι γονείς απειλούν εκπαιδευτικούς, τα παιδιά αλλάζουν σχολείο! Στην Ελλάδα ακόμη μετράμε επιθέσεις και απειλές

Την ώρα που στη Γαλλία θεσπίζονται μέτρα ακόμη και για την υποχρεωτική αλλαγή σχολείου μαθητή εξαιτίας της συμπεριφοράς των γονιών ...
ενισχυτική διδασκαλία

Διεθνές Απολυτήριο (IB): Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της συμπληρωματικής πρόσκλησης για εκπαιδευτικούς

Αποτελέσματα συμπληρωματικής Πρόσκλησης 105941/ΓΔ4/06-08-2026 (ΑΔΑ: 9Υ5046ΝΚΠΔ-ΡΗ6) για επιμόρφωση και διδασκαλία μαθημάτων στα Τμήματα Διεθνούς Απολυτηρίου (International Baccalaureate I.B.) Συχνές ερωτήσεις για ...
Χέρια με ευρώ και χαρτονομίσματα

Εκπαιδευτικοί: Εκτός επιδομάτων χιλιάδες οικογένειες λόγω εισοδηματικών κριτηρίων – Τι ζητούν

Για τον αποκλεισμό των οικογενειών των εκπαιδευτικών από πλήθος επιδομάτων και μέτρων στήριξης των οικογενειών τους Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ: ...
ΑΣΕΠ 1Κ/2026: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 186 θέσεις κατηγορίας ΠΕ – Πού θα δείτε τους πίνακες

ΑΣΕΠ 1Κ/2026: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 186 θέσεις κατηγορίας ΠΕ – Πού θα δείτε τους πίνακες

Στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 1Κ/2026 για την κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) προχώρησε σήμερα, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2026, ...
/ / ΑΣΕΠ, ΑΣΕΠ 1Κ/2026
Κύλιση στην κορυφή