Ημερολόγιο ενεργειών E-WALL

Προκήρυξη 1ΓΒ/2023: Έκδοση Οριστικών Αποτελεσμάτων – Αφορά την πλήρωση 141 θέσεων μόνιμου προσωπικού

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Προκήρυξη 1ΓΒ/2023: Έκδοση Οριστικών Αποτελεσμάτων

Σήμερα, 5 Απριλίου 2024, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 1ΓΒ/2023. Η προκήρυξη αφορά την πλήρωση 141 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.).

Αίτηση θεραπείας / Πώς εφαρμόζεται – Τι ισχύει για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΓΒ/2023 ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 1ΓΒ/2023 (Φ.Ε.Κ. 24/9.08.2023/τ. Α.Σ.Ε.Π) για την πλήρωση, συνολικά, εκατόν σαράντα μίας (141) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) – Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021 (Πρόσκληση/Προκήρυξη 2Γ/2022) – Β΄ Στάδιο.

Δημοφιλή!!  Προκήρυξη 2ΓΒ/2023: Έκδοση Προσωρινών Αποτελεσμάτων η οποία αφορά 1.843 θέσεις

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθμ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

α) Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

β) Οι υποψήφιοι που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες περιλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων και κατάταξης χωρίς ειδική επισήμανση. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Ο πίνακας διοριστέων αποστέλλεται στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω