βελακι E-WALL

Μετα την ΟΛΜΕ και η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. – Συνεχίζεται η Απεργία-Αποχή από την Ατομική Αξιολόγηση

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. – Συνεχίζεται η Απεργία-Αποχή από την Ατομική Αξιολόγηση

Η ΟΛΜΕ αποφάσισε την επαναπροκήρυξη Απεργίας/Αποχής από την ατομική αξιολόγηση στην Ολομέλεια Προέδρων, καλύπτοντας ξανά τους εκπαιδευτικούς πανελλαδικά.

Από Δευτέρα η σειρά της ΔΟΕ.

Είναι από τις στιγμές που η εντολή και η αποφασιστικότητα των εκπαιδευτικών της βάσης δεν μπορούν να αγνοηθούν από κανέναν.

ΟΔΗΓΟΣ: Το έργο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση

Οδηγός για Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς στη Γ.Ε.

Στις 30 Μαρτίου 2024, η Ολομέλεια των Προέδρων των Περιφερειακών Συλλόγων – μελών της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. συνεδρίασε σε θετικό κλίμα. Συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις για τα ακόλουθα θέματα:

Ατομική Αξιολόγηση:

  • Μετά από εις βάθος συζήτηση και αφού λήφθηκαν υπόψη όλες οι απόψεις, η συνέχιση της Απεργίας-Αποχής από την Ατομική Αξιολόγηση και των 3ωρων στάσεων εργασίας ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.
  • Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. καλεί όλα τα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ να συνεχίσουν την αποχή-απεργία και να μην φοβούνται. Η απεργία-αποχή παραμένει σε ισχύ, καθώς δεν έχει ασκηθεί καμία προσφυγή εναντίον της και το έντυπο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. διατηρεί την ισχύ του.
Δημοφιλή!!  Σκέψεις & Προτάσεις για τις Μεταθέσεις του ΕΕΠ/ΕΒΠ για το Σχολικό Έτος 2024-2025

ΚΕΔΑΣΥ και Ειδική Αγωγή:

  • Η Ολομέλεια τόνισε την ανάγκη άμεσης δημιουργίας προτάσεων από τους τοπικούς συλλόγους προς το Υπουργείο Παιδείας. Οι προτάσεις αυτές εστιάζουν στη βελτίωση της λειτουργίας των ΚΕΔΑΣΥ και της Ειδικής Αγωγής γενικότερα, λαμβάνοντας υπόψη τις επικείμενες αλλαγές στον τομέα.

«Δελτίο Τύπου της Ολομέλεια των Προέδρων των Περιφερειακών συλλόγων – μελών της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α»

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στις 10:00 πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια των προέδρων των Περιφερειακών Συλλόγων σε θετικό κλίμα.Στη συνάντηση συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα.

Αρχικά συζητήθηκε το θέμα της Ατομικής Αξιολόγησης  των συναδέλφων. Μετά από διαλογική συζήτηση και αφού ακούστηκαν όλες οι απόψεις, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η συνέχιση της Απεργίας – Αποχής από την ατομική Αξιολόγηση και στην συνέχιση των  3ωρων στάσεων εργασίας .

Δημοφιλή!!  Διευκρινίσεις για την Συνδικαλιστική Στέγη του ΕΕΠ, ΕΒΠ και της ΕΛΜΕ Προτύπων από την ΟΛΜΕ

Καλούμε όλα τα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ να συνεχίσουν την αποχή –απεργία και να μην φοβούνται . Η αποχή – απεργία της ΠΟΣΕΕΠΕΑ είναι σε ισχύ καθώς δεν μας έχει γίνει καμία προσφυγή προς εμάς και το έντυπο της ΠΟΣΕΕΠΕΑ είναι σε ισχύ.

            Στη συνέχεια, συζητήθηκε το ζήτημα των εισφορών των μονίμων υπαλλήλων ΕΕΠ και ΕΒΠ προς τους Συλλόγους όπου έγινε η ενημέρωση πως κάθε σύλλογος θα πρέπει να το συζητήσει και να πάρει απόφαση μέσα από τη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιήσει για το συγκεκριμένο θέμα και ότι είναι πολύ σημαντικό να το υλοποιήσουν όλοι οι σύλλογοι .

Επίσης συζητήθηκε το θέμα των συνδρομών των συλλογών προς την ομοσπονδία , όπου όλοι οι σύλλογοι θα προχωρήσουν στην κατάθεση των εισφορών τους μετά από την πραγματοποίηση των εκλογών τους.

Δημοφιλή!!  Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ για το σχολικό έτος 2023-2024

Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι άμεσα θα πρέπει να δημιουργηθούν προτάσεις από τα τους τοπικούς συλλόγους για να κατατεθούν στο Υπουργείο για την βελτίωση της λειτουργίας των ΚΕΔΑΣΥ και γενικότερα της Ειδικής Αγωγής καθώς είμαστε σε αναμονή μεγάλων αλλαγών από το Υπουργείο Παιδείας.

                                                    Όλοι μαζί συνεχίζουμε !             

Από τη Γ.Σ. των Προέδρων των  Περιφερειακών συλλόγων – μελών της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α

– Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α –

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω