ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ jpg

Εκκαθαρισμένοι πίνακες εκπαιδευτικών: Τι πρέπει να προσέξετε

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εκκαθαρισμένοι πίνακες εκπαιδευτικών: Τι πρέπει να προσέξετε

Ο Μάριος Μαγιολαδίτης ενημερώνει τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς για τους εκκαθαρισμένους πίνακες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Επισημαίνει ότι πρόκειται για ανεπίσημους πίνακες, οι οποίοι μπορεί να έχουν λάθη ή να είναι ανακριβείς. Εργασιακά δικαιώματα αναπληρωτών | Διδακτικό και εργασιακό ωράριο, Εφημερία αναπληρωτών, άδειες, υπερωρίες κ.α

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

 • Οι εκκαθαρισμένοι πίνακες είναι ανεπίσημοι και δεν αποτελούν επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, ΑΣΕΠ.
 • Στις προκηρύξεις 1ΓΕ και 2ΓΕ εκκρεμούν οι τελικοί πίνακες, στους οποίους θα προστεθούν όσοι πήραν αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ.
 • Κυκλοφορούν δύο είδη εκκαθαρισμένων:
  • Εκκαθαρισμένοι χωρίς να ληφθούν υπόψη οι διορισμένοι εκπαιδευτικοί. Σε αυτούς τους πίνακες βλέπετε περίπου τη σειρά διορισμού σας.
  • Εκκαθαρισμένοι με λήψη υπόψη των διορισμένων εκπαιδευτικών. Σε αυτούς τους πίνακες βλέπετε περίπου σε ποια φάση θα είστε αναπληρωτής.
 • Ειδικά για τους εκκαθαρισμένους αναπληρωτών, πρέπει να λάβετε υπόψη και τις περιπτώσεις όσων εργάζονται με μειωμένο ωράριο και διατηρούν ακόμα το δικαίωμα πρόσληψης σε πλήρες ωράριο στην ίδια περιοχή.

Β1 επιπέδου ΤΠΕ / Τέλη Ιανουαρίου οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών για συμμετοχή στα προγράμματα επιμόρφωσης

Ο εκπαιδευτικός Μαγιολαδίτης παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στους υποψήφιους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την πορεία της αίτησής τους. Συγκεκριμένα, τονίζει ότι οι εκκαθαρισμένοι πίνακες είναι ανεπίσημοι και δεν πρέπει να ληφθούν ως οριστική απόφαση. Επιπλέον, ενημερώνει για τις αλλαγές που θα γίνουν στους πίνακες μετά την ανακοίνωση των τελικών πινάκων των προσλήψεων και για τις ειδικές περιπτώσεις των αναπληρωτών που εργάζονται με μειωμένο ωράριο. Οδηγός δικαιωμάτων, αδειών, διαδικασίων αναπληρωτών 2023

Δημοφιλή!!  Νέο Εξώδικο από συλλόγους Αν.Αττικής για τις απειλές περί την αξιολόγηση - Σωματεία που ΔΕ σταματούν τη δράση τους ούτε με καύσωνα

Ακολουθούν ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες που μπορεί να ενδιαφέρουν τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς:

 • Οι εκκαθαρισμένοι πίνακες δημιουργούνται από εκπαιδευτικούς με σκοπό τη διευκόλυνση των υποψηφίων. Ωστόσο, δεν είναι δυνατό να προβλέψουν με ακρίβεια τη σειρά διορισμού ή την πιθανότητα πρόσληψης ως αναπληρωτή.
 • Οι τελικοί πίνακες των προσλήψεων θα ανακοινωθούν από το ΑΣΕΠ.
 • Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί προσλαμβάνονται με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τον εκκαθαρισμένο πίνακα. Ωστόσο, η διαδικασία πρόσληψης μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες, όπως η ζήτηση για εκπαιδευτικούς σε συγκεκριμένες ειδικότητες ή περιοχές. Απαραίτητα Δικαιολογητικά Πρόσληψης Αναπληρωτών/τριων Εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ – ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 Καταγραφή λειτουργικών κενών για πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω