ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ / Για έκπτωση στα μέσα μεταφοράς την περίοδο των Εκλογών και την επιστροφή των μόνιμων & αναπληρωτών στη μόνιμη κατοικία τους!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αίτημα ΠΟΣΕΕΠΕΑ για έκπτωση στα μέσα μεταφοράς για την περίοδο των Εκλογών και για την επιστροφή των μόνιμων και αναπληρωτών στη μόνιμη κατοικία τους .

Καλούμε τα Υπουργεία Παιδείας, Ναυτιλίας και Υποδομών & Μεταφορών να προχωρήσουν άμεσα στην έκδοση Κ.Υ.Α. που θα εξασφαλίζει έκπτωση εισιτηρίων 50% σε όλα τα μέσα μεταφοράς , ( κτελ , ακτοπλοϊκά εισιτήρια ,τρένα , αεροπορικά εισιτήρια) αλλά και στα πρατήρια υγρών καυσίμων .

Περί πινάκων / Τι πρέπει να γνωρίζουμε για Προσωρινούς – Οριστικούς & Εκκαθαρισμένους Πίνακες

Η έκπτωση θα πρέπει να είναι για όλο το Ειδικό Εκπαιδευτικό προσωπικό , το Ειδικό Βοηθητικό προσωπικό και εκπαιδευτικό προσωπικό που υπηρετεί μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας του όπου και ψηφίζει , για τις μετακινήσεις που θα πραγματοποιήσουν από και προς τις σχολικές τους μονάδες, κατά τις ημέρες των Εκλογών και για την επιστροφή τους στη μόνιμη κατοικία καθώς είμαστε στο τέλος της σχολικής χρονιάς . Επικαιροποιημένος Οδηγός για τον νέο Αναπληρωτή εκπαιδευτικό 2023!!

Δημοφιλή!!  Δημοσιεύτηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι τελικοί πίνακες της 1ΓΕ/2023 - κλάδων/ειδικοτήτων, ΠΕ60 Νηπιαγωγών, ΠΕ70 Δασκάλων, ΠΕ73 και ΠΕ79

Θεωρούμε ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψη το μεγάλο κόστος διαβίωσης και η δυσαναλογία του μισθού που λαμβάνει σήμερα ένας μόνιμος ή αναπληρωτής που αναγκάζεται να ζει μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας του.

Επίδομα μη ληφθείσας αδείας / Αναλυτικός πίνακας ποσών αποζημίωσης αναπληρωτών!!

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας.

Αίτηση θεραπείας / Πώς εφαρμόζεται – Τι ισχύει για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας

Χρήστος Βουλιώτης Σεραφείμ (Μάκης ) Λάππας

 

Με δημοσίευση του ο Γ Μακρακης πρόεδρος συλλόγου Ηρακλείου / Θεοτοκόπουλος μας ενημερώνει για την έκπτωση του ΥΠΑΙΘ 

Ενημέρωση για την έκπτωση στις μετακινήσεις των αναπληρωτών/τριών
Επικοινώνησα σήμερα με ακτοπλοϊκές εταιρείες για την έκπτωση -50% που δίνεται σε επίμαχες περιόδους μετακινήσεων των εκπαιδευτικών.
Με ενημέρωσαν ότι, μέχρι και σήμερα,
δεν υπάρχει κανένα σχετικό αίτημα από τα αρμόδια Υπουργεία (Ναυτιλίας και Παιδείας) που να αφορά τη σχετική έκπτωση.
Εκτιμούν, πάντως, ότι πιθανότατα να δοθεί και φέτος η σχετική έκπτωση τις επόμενες ημέρες, καθώς αυτό δεν επηρέαζεται από το γεγονός των εκλογών.
Πάντως, το αίτημα για έκπτωση στα εισιτήρια πρέπει να αφορά συλλήβδην όλους τους εκπαιδευτικούς που ο τόπος μόνιμης κατοικίας είναι διαφορετικός από τον τόπο εργασίας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω