bakogianni pros katoikous oreini

ΝΤΡΟΠΗ – Μετά τους Ψαριανό/Πνευματικό, κυνικός εκλογικός εκβιασμός της Ντ. Μπακογιάννη στη μειονότητα της Ροδόπης [Βίντεο]

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το κόμμα είμαστε εμείς!

Θα μου λένε ότι αυτοί μας μαυρίσανε, γιατί να τους βοηθήσουμε;

Ψήφισαν τα Χανιά και δεν ψηφίζετε εσείς, πείτε μου τι να κάνω τώρα;

Ανταυτού ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ και λοιπόν αν δε με στηρίξετε, δεν μπορώ να σας στηρίξω αύριο!

Αυτά και πολλά ακόμα τέτοια ειπώθηκαν στην επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στην Ροδόπη και φυσικά αποτελούν ευθεία απειλή κατά της μειονότητας της Θράκης. Η βουλευτής Χανιών βρέθηκε σε ειδική αποστολή στη Ροδόπη, για να μαλώσει όπως αποδείχθηκε τους κατοίκους που δεν την ψήφισαν(οι αχάριστοι), ενώ εκείνη έχει κάνει τόσα για αυτούς(!), αλλά και να τους καθησυχάσει λέγοντας ότι μπορούν να επανορθώσουν και ότι μια επερχόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, αρκεί προφανώς να την έχουν ψηφίσει πρώτα όλοι.

Αλήθεια τι να πρωτοσχολιάσει κάποιος; Το διδακτικό ύφος με το οποίο απευθύνεται σε ανθρώπους μπροστά στην κάμερα; Τη διαρκή αίσθηση ότι πρόκειται για τη δασκάλα που μαλώνει τα παιδία για την αταξία που έκαναν, ενώ τους φωνάζει και σε κρίσιμα σημεία της επίπληξης; Τη γελοία αυταρέσκεια ότι πήρε στα Χανιά 41%, δείχνοντας συγχρόνως τον εαυτό της; Την ωμότητα να λέει ότι αν δεν με στηρίξετε δε μπορώ να σας βοηθήσω.. γιατί στην Αθήνα θα μου πουν “ααα αυτοί ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ”; Την έκφραση “τώρα πρέπει να βγάλετε κόμμα και το κόμμα είμαστε εμείς!”; Την προειδοποίηση ότι θα κάθομαι το βράδυ των εκλογών για να δω τι θα ψηφίσετε; Πραγματικά είναι υπέρτατος ο πολιτικός ξεπεσμός και ο εσμός που ακτινοβολεί αυτό το βίντεο. Είναι αποκαλυπτικό για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται τόσο κορυφαία στελέχη της ΝΔ. Είναι απίστευτο το πως αντιμετωπίζεται ο λαός, με αδιανόητα υποτιμητικό τρόπο, αλλά το πιο τρομακτικό είναι αυτή η νοοτροπία ηγεμονίας παντού σε κάθε μέρος και με κάθε τρόπο, αυτή η δίψα για ποσοστά Τσαουσέσκου, λες και ο 1 νομός που δεν βάφτηκε μπλε, πρέπει πάση θυσία να συμμορφωθεί! Είναι πραγματικά νοοτροπίες και συμπεριφορές θλιβερές που καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με τη δημοκρατία.

Ρουσφέτια – Ντ. Μπακογιάννη: «Θα προσληφθούν ως συνοριοφύλακες κάτοικοι της ορεινής Ροδόπης»

ΥΠΑΙΘ / Nομικο πλαίσιο σχετικά με τις σχολικές υποδομές & αρμοδιότητες των φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα

Δημοφιλή!!  Κρίση Στέγασης Εκπαιδευτικών στα Χανιά: Απαγορευτικό Κόστος Διαβίωσης

Το ρεπορτάζ και το βίντεο από την ιστοσελίδα Φωνή της Ροδόπης:

“Ομολογώ ότι ήμουν πολύ απογοητευμένη. Με φέρατε σε δύσκολη θέση με όλους αυτούς με τους οποίους τσακωνόμουν στην Αθήνα για διάφορα μειονοτικά θέματα”, είπε η Ντόρα Μπακογιάννη απευθυνόμενη στους κατοίκους της Βυρσίνης Ροδόπης το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουνίου.

“Αντ’ αυτού, ψηφίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω λοιπόν βοήθεια και στήριξη, γιατί αν δεν με στηρίξετε δεν μπορώ να σας στηρίξω αύριο. Δεν είναι όλοι στην Αθήνα σαν εμένα που αγαπάω τη μειονότητα. Τώρα η κυβέρνηση θα είναι μια κυβέρνηση της ΝΔ. Βγάλατε τους βουλευτές, τώρα πρέπει να φτιάξετε ένα κόμμα και αυτό είμαστε εμείς. Έφερα 41% στα Χανιά που ιστορικά δεν έχουν ψηφίσει ποτέ τη ΝΔ εκεί, ούτε όταν ο πατέρας μου ήταν πρωθυπουργός, και εσείς δεν ψηφίζετε. Τώρα λοιπόν τι να κάνω; Γι’ αυτό ήρθα εδώ για να περάσω το μήνυμα τώρα. Χρειαζόμαστε στήριξη. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα”, είπε στους κατοίκους του μειονοτικού χωριού στην ορεινή Ροδόπη.

Δημοφιλή!!  Η Πραγματική Ζωή ενός αθλητή - Η Ψευδαίσθηση της Δόξας: Τι Συμβαίνει Όταν Σβήνουν τα Φώτα των Γηπέδων
Μπακογιάννη προς κατοίκους ορεινής Ροδόπης: «Στηρίξτε μας για να σας στηρίξω»

Αναρωτιέται κανείς: οι άνθρωποι αυτοί, δεν είναι Έλληνες πολίτες με ίσα δικαιώματα κατά το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους; Άρα από τι θα τους προστατέψει η κυρία Μπακογιάννη; Εκτός αν έχουν αλλάξει μέχρι και τα βασικά που ξέρουμε και νομιμοποιούνται μεγάλα πολιτικά στελέχη, να παίζουν με τόσο σοβαρά ζητήματα μέσα στο πυρετό τους να πετύχουν τον ναρκισσιστικό στόχο τους, να βάψουν όλο το χάρτη μπλε δηλαδή.

H ανάρτηση Ψαριανού

Οι ΚΑΘΗΓΗΤEΣ των παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή «χάκερς» – πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων
Είναι Μεγάλα ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ
και πρέπει να πάνε σπίτι τους.
Σκουλίκια είναι. Αλήτες.
Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι…

H ανάρτηση Πνευματικού 

«Ένας καρκινοπαθής τελικού σταδίου δεν είναι υποχρεωτικό… δεν θα τα καταφέρει, δεν έχει καλή πρόγνωση, πρέπει κάποια στιγμή να τραβήξουμε μια γραμμή. Γιατί; Γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στα έξοδα που χρειάζονται για την αντιμετώπιση των συνανθρώπων», είχε αναφέρει ο κος Πνευματικός

Σοκ! Ελλάδα 2023: Πόσα σχολεία είναι ακόμη γεμάτα καρκινογόνο αμίαντο;

Ανακύκλωση / Ήρθε η ώρα να διδάξουμε τα παιδιά μας τον τρόπο που θα σώσουν τον πλανήτη μας!!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω