ΟΙΕΛΕ: Οι θέσεις των κομμάτων ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ για την ιδιωτική εκπαίδευση!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οι θέσεις των κομμάτων για την ιδιωτική εκπαίδευση: Οι απαντήσεις του Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα στο ερωτηματολόγιο της ΟΙΕΛΕ

Το ΚΚΕ, όπως πολλάκις έχουμε τονίσει, βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό του κλάδου μας και έχει στηρίξει μέσα στη Βουλή αλλά και στους χώρους δουλειάς τον ιδιωτικό εκπαιδευτικό.

Είναι, επιπλέον, τιμητικό ότι το απαντητικό κείμενο του ΚΚΕ στην πρόσκληση της ΟΙΕΛΕ προς τα πολιτικά κόμματα για τις θέσεις τους σχετικά με την ιδιωτική εκπαίδευση υπογράφει ο Γ.Γ. της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας. Τονίζεται η σταθερή θέση του ΚΚΕ για την κατάργηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης και δίδονται συγκεκριμένες απαντήσεις για τα Κέντρα Μελέτης, τις άθλιες συνθήκες εργασίας και την έρευνά μας για το Big Quit, τις αυξήσεις μισθών, την εντεινόμενη σχολική βία και τα κρίσιμα ζητήματα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας μαθητών και εργαζόμενων στο χώρο μας.

Δημοφιλή!!  Παραστατίδης: "Με πολιτικάντικες ταχυδακτυλουργίες τα προβλήματα της εκπαίδευσης δεν λύνονται"

Διαβάστε εδώ το απαντητικό κείμενο με τις θέσεις του ΚΚΕ.

 

 

Οι θέσεις των κομμάτων για την ιδιωτική εκπαίδευση: ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ – Την Παρασκευή 5 Μαΐου η συνάντηση ΟΙΕΛΕ-ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κλάδου για τις θέσεις των κομμάτων σχετικά με το χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, η ΟΙΕΛΕ απέστειλε ερωτηματολόγιο προς όλες τις κοινοβουλευτικές παρατάξεις και δημοσιεύει τις απαντήσεις τους. Σήμερα δίνουμε στη δημοσιότητα το κείμενο απαντήσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ενημερώνουμε, επίσης, πως ο ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση που εστάλη στα κόμματα για συνάντηση προ των εκλογών, ώστε να εξειδικευτούν περισσότερο οι θέσεις τους για την ιδιωτική εκπαίδευση. Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία της Ομοσπονδίας την Παρασκευή, 5 Μαΐου.

Διαβάστε εδώ το κείμενο θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ιδιωτική εκπαίδευση.

Δημοφιλή!!  Διορισμοί Εκπαιδευτικών: Κλειδί για την Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση - Προκλήσεις και Λύσεις / ΠΑΣΟΚ
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω