Οδηγίες για τους υποψήφιους στις Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η κατανομή των υποψηφίων ονομαστικά ανά Ειδικότητα και Εξεταστικό Κέντρο θα δημοσιευθεί στο δικτυακό τόπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π..

Για αναλυτικές οδηγίες προς τους υποψήφιους στις εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ, πατήστε εδώ.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ

Συμβουλευτείτε τις παρακάτω Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις για να ενημερωθείτε άμεσα σχετικά με την εξεταστική διαδικασία της πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης αποφοίτων ΙΕΚ. Περιλαμβάνουν:

 

 Γενικές οδηγίες για όλες τις ειδικότητες

 Οδηγίες για το Θεωρητικό και Πρακτικό Μέρος όλων των ειδικοτήτων εκτός της Ειδικότητας «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» των Ι.Ε.Κ.

Δημοφιλή!!  Νέες διατάξεις ΕΟΠΠΕΠ για ποιοτική υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης και συμβουλευτικής

 Οδηγίες για Θεωρητικό και Πρακτικό Μέρος της Ειδικότητας «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» των Ι.Ε.Κ.

 Οδηγίες σε περίπτωση μη συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης. Αναλυτικότερες πληροφορίες θα βρείτε στο θεσμικό πλαίσιο που θέτει η Κοινή Υπουργική Απόφαση 2944 (ΦΕΚ Β’ 1098/30.04.2014). Για την ΚΥΑ, πατήστε εδώ.

 

 

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω