kemmos

Αυτή τη φορά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσεις-Αύριο κλείνουμε τα πάντα-Βγαίνουμε στους Δρόμους (Φώτο-Συνθήματα-Πανό)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πένθος Δημόσιο, Κέρδος Ιδιωτικό…Η κοινωνία βράζει απέναντι στην πολιτική που σκοτώνει τα παιδιά μας για να γεμίζει τα πορτοφόλια τους, όπως γράφει και ο selidodeiktis.edu.gr. Όμως δεν αρκούν τα δάκρυα και ο θυμός. Η οργή ενός ολόκληρου λαού που έχει GPS στα κατοικίδιά του, αλλά όχι στα τρένα του πρέπει να εκφραστεί ευθαρσώς! Να γίνει τσουνάμι που θα παρασύρει φαύλους και γελοίους πολιτικούς της πλάκας που ενώ εσκεμμένα μετέτρεψαν εδώ και δεκαετίες τον ελληνικό σιδηρόδρομο σε παγίδα μαζικού θανάτου, έχουν το θράσος να τα φορτώνουν όλα σε έναν σταθμάρχη. Ένα τσουνάμι πρέπει να φτιάξουμε όλοι εμείς για να παρασύρει όλα τα εξαπτέρυγα της δημόσιας ζωής που αγωνίζονται να ξεχαστεί το θέμα, να κατευναστούν οι αντιδράσεις, να επιβιώσουν οι “πολιτικοί φελλοί”. Αυτοί οι “φελλοί” ή οι “πανούργοι” που διαλύουν τη δημόσια περιουσία και τα κοινωνικά αγαθά, τα ξεπουλάνε στους φίλους τους πανηγυρίζοντας ότι τα εξυγιάνανε και όταν αυτά καταρρέουν με κρότο, τα ρίχνουνε σε έναν σταθμάρχη. Αυτούς που ακόμα και τώρα πάνω από τα ανοικτά μνήματα παιδιών, έχουν το θράσος να μιλούν.

Δημοφιλή!!  Επιστολή / Αναγκαίοι οι Αυξημένοι Διορισμοί Εκπαιδευτικών ΠΕ 70 το 2024 για την Ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Επειδή κάποιοι υπουργοί, υφυπουργοί, πρωθυπουργοί, γεν. γραμματείς υπέγραφαν άδειες για τρένα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέτρο ασφαλείας. Επειδή φορτώνανε καθημερινά χιλιάδες κόσμο παίζοντας τη ζωή του κορώνα γράμματα και επειδή κάποιοι έχουν το θράσος να μας λένε για ανθρώπινο λάθος, ενώ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ είναι μόνο η ύπαρξη τους, στη δημόσια ζωή. Για όλους αυτούς τους λόγους και για να μπει επιτέλους ένα τέλος σε όλα αυτά. Για να τοποθετήσουμε τη ζωή μας σε αξία πάνω από το κέρδος τους, αύριο απεργούμε και διαδηλώνουμε! Αύριο η Αθήνα και οι μεγάλες πόλεις πρέπει να βουλιάξουν!

Πρέπει κάτι να κάνουμε επιτέλους, ώστε την επόμενη φορά τα παιδιά να φτάσουν! (Φώτο εξωφύλλου άρθρου: Γιάννης Κέμμος)

Δημοφιλή!!  Η Πραγματική Ζωή ενός αθλητή - Η Ψευδαίσθηση της Δόξας: Τι Συμβαίνει Όταν Σβήνουν τα Φώτα των Γηπέδων

φοιτητες

ΠΑΟ1

pao2

οσφπ

χωμα

ιδιωτικοποίηση

ευοσμος

λαρισα

αρις

περαιας

νεοσυντη

ola mazi

svmat

tafow

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω